Vendsyssel smed føring væk mod Helsingør

Profilbillede
dato

Vendsyssel FF var foran mod FC Helsingør i første halvleg, men i anden halvdel af kampen gik det nedad bakke og det endte i et nederlag til FC Helsingør. Vendsyssel FF førte med 1-0 i første halvleg, men i anden halvleg endte resultatet med at være 1-3.

Det så lyst ud i den første halvleg mod FC Helsingør for Vendsyssel FF, men i anden halvleg tabte Vendsyssel FF pusten og dermed også kampen. Det blev dermed til det første nederlag for Vendsyssel FF i den nye sæson.

De første fire kampe i sæsonen har nemlig givet Vendsyssel FF tre point gennem tre uafgjorte kampe, men denne kamp endte altså med at give 0 point, da FC Helsingør løb med sejren. FC Helsingør har dermed også fået maksimumpoint i sæsonen indtil videre.

Kampen startede fantastisk for Vendsyssel FF, der efter kun ni minutter kom foran i kampen. Derefter udviklede kampen sig dog negativt for Vendsyssel FF. Der skete ikke så meget andet i anden halvleg, udover et par enkelte store chancer.

I anden halvleg udviklede kampen sig dog i den helt forkerte retning og FC Helsingør overtog spillet og endte dermed med at score hele tre mål i anden halvleg. Det blev derfor til en sikker sejr for FC Helsingør.

Kilde: Vendsyssel FF og FC Helsingør