Vendsyssel FF missede en gylden mulighed for at klatre over nedrykningsstregen

Profilbillede
dato

Der var langt op til en rigtig bundgyser i søndagens kamp mellem Vendsyssel FF og Skive, som mødte hinanden på Nord Energi Arena i Hjørring søndag eftermiddag.

Inden begge hold gik ind til kampen, var det Vendsyssel FF, der havde overhånden til at vinde kampen, men de formåede ikke i kampens hede at hive de tre vigtige point hjem. Dermed missede de en gylden mulighed for at klatre over nedrykningsstregen.

Inden kampen havde Vendsyssel FF valgt at lave en større udskiftning i startopstillingen, hvor Andreas Kaltoft fik chancen for at starte inde for første gang i fire kampe. I buret blev målmanden Fabian Ehmann erstattet af holdkammeraten Peter Friis, og dermed var Vendsyssel FF klar til at indtage kampen mod Skive.

Der var lagt op til spænding fra start af i bundgyseren mellem Vendsyssel FF og Skive, da der allerede efter kort spilletid blev begået en voldsom tackling af Tiémoko Konaté fra Vendsyssel FF mod Mikkel Lassen fra Skive. Lassen ville have givet et gult kort, men pga. den korte spilletid, slap Konaté med skrækken.

Kampen var generelt plaget af skader blandt spillerne, hvorfor der måtte foretages flere udskiftninger undervejs. Mikkel Jespersen fra Skive blev ramt af en fiberskade, som gav en stor kontra mulighed for hjemmeholdet, som dog mislykkedes.

Jespersen var ikke den eneste der måtte udgå, også Mikkel Agger måtte lade sig udskifte efter en skade i baglåret.

Den helt store chance kom efter 65 minutters spilletid, hvor Lasse Steffensen kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0. Vendsyssel FF formåede ikke at holde føringen hele vejen hjem, da Skives Mads Agger otte minutter før kampens slutfløjt sendte bolden i nettet og udlignede til 1-1.

Dette blev kampens resultat og Vendsyssel FF må se frem til næste kamp, hvor Hvidovre kommer på besøg på Nord Energi Arena.

Kilde: Redaktion