Vendsyssel Elite Badminton forlænger med to stærke spillere

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Helena Falsig

VEB har valgt at forlænge med Kirsty Gilmour fra Skotland og den danske spiller Josefine R. Jensen, som begge er klar til endnu en sæson i det nordjyske.

Kirsty Gilmour er 27 år og ligger pt. som nummer 27 på verdensranglisten i damesingle. Hun har dog været plaget af skader gennem det meste af sæsonen, så hun nåede kun at spille to kampe i grundspillet i starten af sæsonen, før hun måtte udgå.

Efter en sæson præget af skader, så er Kirsty Gilmour atter klar til at vende tilbage på banen for VEB, hvor hun ser frem til Final 4 som afholdes i Brøndby Hallen d. 22. og 23. juni 2021. Med fornyet styrke er hun klar til at byde ind med nogle gode resultater i de kommende kampe.

Josefine R. Jensen er 20 år gammel, og hun skal til at tage hul på hendes anden sæson i VEB. Hun begyndte sin karriere i Frederikshavn, hvor hun efterfølgende rejste til New Zealand i en årrække, for atter at vende hjem til Danmark igen.

Hun vendte tilbage til VEB for et år siden, hvor hun skulle have spillet for 3. divisionsholdet, men pga. den skaderamte Kirsty Gilmour, fik hun muligheden for at spille fire ligakampe i grundspillet. Her formåede hun at vise hvor god en spiller, hun er, og at hun er værd at satse på, da hun vandt to ud af fire kampe i grundspillet.

Med de to spilleres fremragende præsentationer, ser cheftræneren Allan Kolbro Nielsen frem til at have dem begge i truppen i næste sæson.


Flere artikler