Skarp fynsk kontrakniv

Profilbillede
dato

Elitesport Vendsyssel løb ind i en skarp fynsk kontrakniv på Fyn, hvor Otterup HK lørdag vandt med 37-27 (16-14) i herrernes 1. division i håndbold.

Men vendelboerne havde sig selv at takke for de mange fynske kontramål, for de blev til i kraft af et stort antal tekniske fejl og brændte chancer i ESV-angrebet.

Otterup havde væsentlig bedre styr på offensiven. Det skyldtes især venstre backen Andreas Pihl, der i kampens start brillerede med flotte hopskud, og som siden indtog rollen som oplægger, da ESV fandt ud af at gå frem og blokere for hans skud.

Kampens 1. halvleg havde rimelig spænding, fordi ESV efter at være bagud med fem mål midt i halvlegen havde en god periode, hvor en ultraoffensiv opdækning og gode kontraløb reducerede Otterups føring ved pausen til kun 16-14.

Men ESV startede 2. halvleg svagt og Otterup havde ikke de store problemer med at øge føringen gradvist frem til en uspændende afslutning.

Målscorere:
Elitesport Vendsyssel: Casper Holmen 5, Mikkel Krogshede og Oliver Prince 4, Daniel Holmen og Magnus Rasmussen 3, Marcus Raakjær og Christian Lykke Jensen 2, Mads Espensen, Steffan Stollig og Frank Skovgaard Pedersen 1.

Otterup HK: Mats Gordon Krog 10, Andreas Pihl 6.

Kilde: Elitesport Vendsyssel