Seneste regnskab fra REVISIONSFIRMAET TAGE KIELSGAARD RASMUSSEN STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

REVISIONSFIRMAET TAGE KIELSGAARD RASMUSSEN STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB i Hjørring kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REVISIONSFIRMAET TAGE KIELSGAARD RASMUSSEN STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB en bruttofortjeneste på 4,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,9 millioner kroner.


EDC DANEBO, HJØRRING ApS i Hjørring kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 142.004 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC DANEBO, HJØRRING ApS en bruttofortjeneste på 1 million kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LOOP FITNESS 104 ApS i Hjørring kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 378.448 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LOOP FITNESS 104 ApS en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Jan Tryk Facadepuds ApS i Hjørring kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 810.084 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 4. maj 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HJØRRING TØMRERFORRETNING ApS i Hjørring kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 91.122 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HJØRRING TØMRERFORRETNING ApS en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler