Punktum for ekstraordinær sæson

Kilde: Elitesport Vendsyssel
Profilbillede
Karoline Andersen

Lørdag kl. 14:30 spiller Elitesport Vendsyssel i Park Vendia sin sidste kamp i sæsonen og sætter dermed punktum for et ekstraordinært håndboldår i Vendsyssel.

Et år præget af debut som klub og som 1. divisionshold, af hårdt arbejde med at sammenspille et mandskab under voldsomt skiftende corona-betingelser, af mange dyre lærepenge mod stærke modstandere, men også med gode præstationer, som er værd at huske på. Som for eksempel debutsejren mod Team Sydhavsøerne og senest to sejre i de seneste tre kampe og en fin indsats trods nederlag forleden mod ligaholdet Fredericia HK i pokalturneringen.

Lørdagens modstander Grindsted er ikke en af de modstandere, vendelboerne tænker tilbage på med større tilfredshed. Da holdene mødtes i Grindsted i februar fik ESV slemme klø med 21-33.

Ved den lejlighed blev unge Magnus Rasmussen topscorer for Elitesport Vendsyssel. Det var dog Grindsteds bagspiller Bjarke Nybo Jørgensen, der var kampens mest fremtrædende, og ham skal ESV have et vågent øje på, hvis det skal blive til revanche på hjemmebanen.

Der må fortsat ikke lukkes tilskuere ind, men kampen kan følges på live via Facebook.

Flere artikler