Op og ned for ESV – mest ned

Profilbillede
dato

Det gik op og ned for Elitesport Vendsyssel i lørdagens kamp i Aarhus mod Skovbakken. Desværre gik det mest ned. Så vendelboerne tabte kampen i herrernes 1. division i håndbold til Skovbakken med 23-32 (13-15).

Det startede med at nedad for ESV, for favoritterne fra Skovbakken bragte sig i løbet af seks minutter foran med 5-0.

Men så var det ESV’s tur. Fra 2-6 gik gæsterne på seks minutter frem til føring på 7-6. Det var så også første og sidste gang, Elitesport Vendsyssel var foran i kampen. Resten af 1. halvleg var dog rimeligt jævnbyrdig.

2. halvleg startede med en mindre optur for ESV, der kun var bagud med et enkelt mål efter de første fem minutter. Men så gik det igen ned ad bakke. Fra 16-17 øgede Skovbakken støt og sikkert og scorerede rundt regnet to mål, hver gang ESV scorede et enkelt.

Så heller ikke denne gang lykkedes det ESV at få point på udebane.

Målscorere:
Elitesport Vendsyssel: Casper Holmen 6, Mikkel Krogshede 4, Oliver Prince, Magnus Rasmussen og Steffan Stollig 3, Daniel Holmen 2, Frank Skovgaard Pedersen og Niels-Jacob Thing 1.

Skovbakken: Anders Gade 6, Emil Sidelmann 5.

Kilde: Elitesport Vendsyssel