Modebutikken Diva i Hjørring er klar til foråret

Pia, Rikke og Mona går meget op i god service, ærlighed og faglighed (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Det er efterhånden mange år siden, at tøjbutikken på Østergade, Diva, så dagens lys. Butikschef Rikke Andersen er ikke et sekund i tvivl om, at god service er vejen frem.

Det er Rikke Andersen, der sammen med kollegaerne Pia og Mona, har den daglige gang i modebutikken Diva på Østergade. En butik der følger moden og tilbyder et bredt sortiment til sin modne kundeskare:

”Vi er en butik til det voksne publikum. Vores primære kundekreds er den modne kvinde i alderen 35 år og op efter,” fortæller Rikke Andersen, og tilføjer: “Vi hjælper altid med et smil.”

Diva er en del af kæden Trimar, og der ligger derfor også tilsvarende butikker i både Hirtshals og Løkken.


Forårsnyhederne vælter ind i butikken (Foto: Privat)

Siden butikken slog dørene op, er der sket lidt af hvert. Ifølge Rikke Andersen har Diva været igennem en udvikling, men der er dog én ting, som ikke har ændret sig:

”Vi har altid gået og går meget op i god service, ærlighed og faglighed,” fortæller Rikke Andersen og lægger vægt på, at alle butikkens medarbejdere sætter stor pris på tilfredse og glade kunder, der føler sig velkomne.


Diva er ved at være klar til foråret med en masse friske farver (Foto: Privat)

“Vi er en af byens kendte butikker, fordi vi har været her i så mange år. Vi er blandt andet kendt for vores store udvalg i Micha, som spreder sig fra strik, kjoler, bluser mm. Vi forhandler mange andre spændende mærker, eksempelvis Soulmate og festtøj fra Molly Jo,” afslutter Rikke Andersen.

Modebutikken Diva holder til på adressen Østergade 34, Hjørring.

Du finder meget mere om Diva Hjørring på deres Facebookside, hvor du blandt andet kan se nyhederne i butikken.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Diva Hjørring