LIUF vinder sponsorat på 10.000 kroner

Martin Kirkholm Braun fra LIUF får overdraget sponsoratet af Egon Oldenburg fra BOXIT Hjørring. Foto: Boxit
dato

Boxit’s nye koncept til at støtte lokale ildsjæle har netop uddelt et sponsorat på 10.000 kroner til LIUF - Lundergård Ungdoms- og Idrætsforening. Pengene skal gå til en 40 fods container til opbevaring, hvorpå et nyt terrasseområde etableres ovenpå. 

Boxit gik i starten af året i luften med et nyt koncept for at tildele støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle. I Hjørring har virksomheden netop uddelt 10.000 kroner til LIUF, der vil bruge den tildelte støtte på nye opbevaringsfaciliteter.

Foreningens medlemstal er på fodboldsiden næsten fordoblet igennem de seneste to sæsoner, hvorfor LIUF er vokset ud af deres nuværende opbevaringsfaciliteter og ønsker at etablere nyt. Gennem et samarbejde med EUC Nord tømreruddannelsen, der vil stå for udførelsen af de faciliteter, er planen nu at opsætte en 40 fods container til opbevaring af bolde og træningsudstyr og samtidigt lave et terrasseområde ovenpå og omkring containeren.

Projektet skal støtte op om foreningens visioner om at være med til at danne, udvikle og uddanne unge mennesker i Hjørring og omegn.

Andenpladsen på 5000 kroner gik til Stafet for Livet.


Mette Brath fra Stafet for Livet modtager andenpladsen og en check på 5000 kroner af Egon Oldenburg fra BOXIT Hjørring. Foto: Boxit

Boxit har udvalgt de nominerede blandt de ansøgninger, der er kommet ind, og de nominerede har efterfølgende selv været ude at påvirke deres organisation og støtter til at stemme på dem på Boxits hjemmeside, hvor der allerede nu er åbnet for ansøgninger til 2025. 

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk

Kilde: BOXIT
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.