Landsdækkende tennisevent rammer Hjørring

Kilde: Hjørring Tennisklub
Profilbillede
Sofie Maagaard

Lørdag 8. maj inviterer mere end 260 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er Hjørring Tennisklub.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Hjørring Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Børge Christensens Vej 10 i Park Vendia til en dag med tennisspil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 11:00 – 14:00. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne ketsjere og bolde.


Foto: Hjørring Tennisklub

Tennis er for alle!
”Til Tennissportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille tennis”, fortæller klubbens formand HC Hartmann-Nielsen. ”Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.”


Foto: Hjørring Tennisklub

DGI og Dansk Tennis Forbund står bag
Hjørring Tennisklubstår i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet - Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund bag arrangementet. Projektleder i Bevæg dig for livet - Tennis, Lorenz Sønderby, siger:

”Med Tennissportens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele, der er ved tennis. Tennis er blandt andet mere gavnligt for helbredet end mange andre fritidsaktiviteter, det er en fleksibel sport at gå til, og man kan spille tennis sammen som familie på tværs af generationer.”

Tilmeld dig og prøv tennis
Du kan se mere om Tennissportens Dag på www.bevægdigforlivet.dk/tennis. Her finder du også et overblik over alle de klubber, der afholder Tennissportens Dag.

Kontakt venligst Formand HC Hartmann-Nielsen på telefon 3146 8695 eller på mail formand@htktennis.dk for yderligere information om Hjørring Tennisklub og Tennissportens Dag.

For generel information om Tennissportens Dag, kontakt projektleder i Bevæg dig for Livet - Tennis, Lorenz Sønderby, på telefon 2461 1404 eller mail LS@tennis.dk.


Foto: Hjørring Tennisklub

Flere artikler