Jens Klim Hansen stiller op for Radikale Venstre til KV21

Jens Klim Hansen stiller op for Radikale Venstre til kommunalvalget i Hjørring Kommune.
Profilbillede

Blå bog
28-årige Jens Klim Hansen stiller op for Radikale Venstre til kommunalvalget i Hjørring Kommune. 

Hvor længe har du boet i kommunen, og hvor bor du?
"Jeg har boet i Hjørring Kommune hele mit liv. Og jeg har ikke i sinde at flytte væk fra kommunen."

Hvad betyder din opstillingskommune for dig?
"Hjørring kommune betyder meget for mig, da meget af mit netværk også er her. For mig rummer Hjørring Kommune størstedelen af de ting, jeg har brug for. Hjørring rummer så meget forskellig natur og kultur – lige fra klitlandskab til nyopført teater til fritidstilbud og uddannelsesmuligheder. Naturen betyder meget for mig, da det er her jeg finder ro."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
"Jeg stiller op til kommunevalget, da vi mangler radikale stemmer i byrådet og det lader sig også mærke på den politiske dagsorden.

Jeg og resten af de fantastiske radikale kandidater vil ruske op i et meget forsat byråd, hvor ambitionerne for kommunen ikke er store.

Jeg vil blandt andet kigge på bosætning, grøn omstilling, erhvervsliv, beskæftigelse og sidst men ikke mindst skole og dagtilbudsområdet, som i den grad trænger til et løft. Vi må og skal kunne finde penge til at vores vigtigste ressourcer; nemlig børnene. De skal have en god faglig, personlig og social rygsæk, der kan tages med videre i livet."

Hvad er dine politiske mærkesager?
Blandt mine største prioriteringer, jeg går til valg på, er:

  • At Hjørring Kommune skal være et attraktivt sted at bosætte sig, uanset hvor i livet man er.
  • At børn og unge har attraktive muligheder for skole og fritidsaktiviteter - både sport og kultur
  • At der er attraktive muligheder for jobsøgende.
  • At vi fortsat arbejder for at FN's 17 verdensmål bliver en integreret del af det kommunale arbejde.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
"Det første jeg ville gå i gang med, er at se på minimumsnormeringerne i vores kommune. Det er absolut en skændsel at det pædagogiske personale i børnehaver og dagplejen render stressede rundt på arbejde og ikke føler, at de kan varetage opgaven med at passe børn på en pædagogisk og professionel måde, af den simple grund at der ikke er hænder nok. 

Der har i den seneste tid været flere eksempler på pædagoger, hvis dagligdag er præget af stress og en følelse af utilstrækkelighed. Vi skal som kommune kunne sikre gode arbejdsvilkår for ansatte og sikre en tryg og ordentlig pasning af børn."

Hvad er dine fritidsinteresser?
"Min fritid bruges på venner og familie. Det er vigtig for mig at være sammen med de mennesker jeg holder af. Jeg bruger desuden godt med tid på tennis i den lokale tennisklub i Hjørring."

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Jens Klim Hansen