Hjørring-lokomotivet damper videre

Profilbillede
dato

Sejrslokomotivet fra Hjørring damper videre. Denne gang gik det ud over aarhusianske Lystrup Futsal, der fredag aften gæstede en velbesøgt Park Vendia, hvor de trofaste HFK-tilskuere havde droppet håndbold-semifinalen, Disney Sjov, X-Factor og hvad der ellers måtte have været af fredags underholdning.

De fremmødte tilskuere skabte en fantastisk stemning, hvor de udleverede klappere og flag med det nye logo blev brugt flittigt. Tusind tak til alle vores tilskuere for at gøre Park Vendia til Danmarks pt. sværeste sted at spille på udebane!

Kampen startede ud meget fastlåst. Begge hold skulle se hinanden an og selvom Hjørring tilnærmede sig flere chancer og forsøg, var der begrænset med underholdning i kampens indledning.

Underholdning fik tilskuerne til gengæld da Søren Vangsted med 5 minutter tilbage af første halvleg fandt Claus Christiansen, der på fornemmeste vis flugtede bolden i mellem benene på André Christiansen i Lystrup-målet.

I hele 1. Halvleg stod HFK-defensiven fantastisk, som den har gjort hele sæsonen. Lystrup blev kun farlige kort før pausefløjtet, men her diskede William Rams i Hjørring-buret op med en stor redning.

I 2. Halvleg kom der mere action, og der gik ikke længe inden Lystrup-målmand André Christiansen begik et straffespark på Mads Philip Thomsen. Til gengæld gjorde han selv skaden god igen, da han på fornemmeste vist pillede straffesparket fra Arfan Habibi.

Lystrup havde svært ved at spille sig til chancer, og Hjørring havde svært ved at omsætte chancer til mål.

Det lykkedes dog med 8 minutter igen, da Casper Knudsen kunne afslutte en HFK-kontra.

Kort efter fik Ermin Kasumovic chancen for at udbygge føringen på et akkumuleret straffe, men bolden tog undersiden af overliggeren.

Herefter gik Lystrup i overtal. Det udnyttede Claus Christiansen til at score, da han opsnappede en aflevering og kunne drible bolden hele vejen i mål til slutresultatet.

Med sejren har HFK vundet alt indtil videre i denne sæson. Med sæsonens tredje clean sheet har HFK nu en samlet målscore for sæsonen, der hedder 37-10 efter 10 kampe.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 19. februar, hvor vi får besøg af de firedobbelte danske mestre fra Futsal Gentofte. Vi håber, at vi ses

Kilde: Maj-Britt Uggerholt
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.