Hjem med lidt af æren i behold

Profilbillede
dato

Elitesport Vendsyssel klarede 14-14 i 2. halvleg i Herning mod HC Midtjylland og kunne dermed rejse hjem med noget af æren i behold.

Desværre for vendelboerne blev de kørt over i de sidste 20 minutter af 1. halvleg, så kampen i herrernes 1. division i håndbold endte med en hjemmesejr på 30-22 (16-8).

Det var ikke ventet, at Elitesport Vendsyssel efter to sejre over de øvrige bundhold kunne tage til Herning og vinde i den femte kamp på 13 dage. Men det så faktisk lovende ud i starten af kampen.

ESV kom foran med 5-3 og holdt 5-5 efter 10 minutter. Men så kollapsede vendelboerne i et sammensurium af tekniske fejl, dårlige valg og brændte chancer, og hjemmeholdet spadserede til en føring på 16-6, inden Daniel Holmen med to mål fik pyntet lidt på halvlegsresultatet.

Samme Daniel Holmen blev også en fremtrædende figur efter pausen, hvor han med yderligere fem mål var stærkt medvirkende til, at ESV holdt trit med modstanderne kampen ud.

Spænding blev der aldrig. Dertil spillede Midtjylland trods alt for godt anført af Mikkel Madsen, der med sin håndbold-opdragelse i HI var hård ved sine ”landsmænd” som både dirigent og målscorer.

Målscorere:
Elitesport Vendsyssel: Daniel Holmen 7, Casper Holmen 4, Oliver Prince og Magnus Rasmussen 3, Niels-Jacob Thing, Mikkel Krogshede, Niels Sørensen, Steffan Stollig og Frank Skovgaard Pedersen 1.

HC Midtjylland: Mikkel Madsen topscorer med 7.

Kilde: Elitesport Vendsyssel