Forrygende Casper Holmen i spidsen

Profilbillede
dato

Med en forrygende Casper Holmen i spidsen lykkedes det Elitesport Vendsyssel at give Fredericia HK en meget seværdig og spændende kamp i første runde af pokalturneringen Santander Cup 2021/22.

Kampen i Park Vendia endte dog 29-33 (16-17), så det er ligaholdet fra Fredericia, der går videre på bekostning af Vendsyssels hold i 1. division.

Men fredericianerne måtte kæmpe hårdt for at vinde. De var oppe mod en ekstremt velspillende Casper Holmen, der ikke bare suverænt dirigerede angrebsspillet hos ESV, men som selv med 12 mål (4 på straffekast) blev kampens topscorer og spillemæssige oplevelse. Formentlig hans bedste kamp overhovedet for Elitesport Vendsyssel i denne sæson.

I den sidste ende viste ligaholdets større spillemæssige bredde og forsvarsmæssige fysik sig at bære dem igennem. Især i 2. halvleg tvang Fredericia-forsvaret omkring forsvarsspecialisten Rasmus Boysen hjemmeholdets angribere til at arbejde ekstremt hårdt for at komme frem til chancer.

I den anden ende kæmpede ESV-forsvaret omkring midtblokken Oliver Prince og Nicolai Leth Klinge virkelig flot, men kunne ikke i længden stå distancen mod Fredericias brede udbud af skudtrusler.

Det var rygtedes, at Fredericia ville forsøge sig med en alternativ opstilling for at spare nøglespillere til nedrykningsspillet i ligaen. Men den eneste, der tilsyneladende manglede i idealopstillingen, var Kristian Stoklund. Det tjener til Elitesport Vendsyssels ros, at de var i stand til at holde et godt hold som Fredericia hårdt beskæftiger i stort set hele kampen.

Frem til ti minutter før tid havde ESV ved stillingen 27-29 fortsat en realistisk mulighed for at indhente Fredericia, der ellers havde skabt sig en hurtig føring på tre-fire mål i starten af 2. halvleg. Men kræfterne og koncentrationen slog ikke til, og sejren til gæsterne var både sikker og fortjent.