Få livskraften tilbage med Kom Videre Mand - Vendsyssel

Foto: Kom Videre Mand - Vendsyssel.
Profilbillede

Tirsdag den 17. januar 2023 kan du tage med til Kom Videre Mand i Hjørring, der er arrangeret af Foreningen Jordforbindelsen i Vendsyssel. 

For mange mænd kan det være tabubelagt at have udfordringer og problemer i hverdagen og mænd har ry for ikke at være så gode til at tage vare på sig selv i kriser.

Vi mænd er meget forskellige fra kvinder, da vi agerer anderledes i f.eks. en skilsmisse. Vi bliver indesluttede og isolerer os, hvorimod kvinder danner netværk og bliver mere sociale end os.

Kom Videre Mand - Vendsyssel ønsker at give livskraften tilbage via et gratis, anonymt tilbud til mænd, der ønsker sparring omkring skilsmisse, stress, arbejdsløshed, ensomhed, sygdom eller som blot ønsker at udvide sit netværk.

Gruppen mødes én gang om ugen i otte uger og har max. otte deltagere. Hver aften byder på et nyt tema og sammen deler deltagerne erfaringer og hjælper hinanden med at finde deres styrker.

Forløbet er gratis og anonymt. Tilmelding sker her.

Du er også velkommen til at kontakte Ole, som er koordinator og gruppeleder på mail ole@foreningenjordforbindelsen.dk.

På vegne af Foreningen Jordforbindelsen

Ole Fjelking, 
Koordinator og gruppeleder

Kilde: Ole Fjelking
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}