ESV missede førsteplads

Profilbillede
dato

Der skulle en sejr til, hvis Elitesport Vendsyssel skulle komme op ved siden af Tønder Håndbold, der ligger øverst i herrenes 1.division i håndbold. Desværre blev det til en spildt mulighed for nordjyderne, der måtte rejse hjem fra 'Fortet' i Spektrum med et nederlag i bagagen.

Elitesport Vendsyssel havde muligheden for at spille sig á point med Tønder i toppen af 1. division i håndbold. Men hvad der længe lignede en vendsysselsk sejr i Spektrum i Odder endte med en sejr på 28-25 (9-11) til Odder Håndbold, og dermed forbliver ESV placeret midt i rækken efter de tre første runder.

Frem til midt i 2. halvleg lignede Elitesport en vinder med føring 20-18 efter 47 minutter.

Men i løbet af de følgende ni minutter scorede hjemmeholdet otte mål, mens Elitesport Vendsyssel kun præsterede to scoringer. Og derefter var det en formssag for Odder at styre hjemmesejren i land.

At det endte sådan, kan ESV-spillerne takke sig selv for. 22 brændte chancer og 11 tekniske fejl blev det til. Og så er det svært at vinde håndboldkampe.

Blandt dem, der holdt fanen højt hos Elitesport Vendsyssel, var højre backen Oliver Prince, der i øjeblikket spiller det bedste, han nogensinde har vist i ESV-trøjen, og som da også blev topscorer for sit hold.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Oliver Prince 6, Niels Bak Jessen 4, Daniel Holmen, Mathias Haugen og Christian Lykke hver 3, Thomas Steffensen og Steffan Stollig hver 2, Nicolai Andersen og Marcus Raakjær hver 1.

Odder Håndbold: Frederik Damgaard og Rasmus Bundgaard hver 6.

Kilde: Presseansvarlig Elitesport Vendsyssel - Claus Dindler