En trøst – 2. halvleg vundet

Profilbillede
dato

Det var en trøst for Elitesport Vendsyssel, at 2. halvleg blev vundet mod Skive fH. Men en lille trøst. For Skive spillede vendelboerne ud af banen i 1. halvleg, og de nøgne cifre i kampen i Park Vendia i herrernes 1. division i håndbold blev 23-36 (7-21).

Skive kom som et af rækkens to tophold, og de spillede virkelig om et tophold fra kampens start. Hurtig boldomgang i angrebene, påpasseligt forsvarsspil og en supermålmand i Magnus Brandbyge satte fuldstændig hjemmeholdet til vægs. Skive var foran 8-0, inden ESV overhovedet fik scoret, og præsterede simpelthen fremragende spil med Tobias Rasmussen som en smart dirigent.

Men en Skive-føring på 14 mål var pausen måtte 2. halvleg naturligvis blive en transportetape frem mod den uundgåelige udesejr, og cheftræner Morten Holmen benyttede lejligheden til at lade nogle af spillerne fra anden række få kamptræning.

På et ESV-hold, hvor mange havde en svær aften, var Casper Holmen mest fremtrædende. Ikke blot som topscorer, men også som styrmanden, der trods svære odds sled med at sætte både sig selv og medspillerne i scene.

Målscorere:
Elitesport Vendsyssel: Casper Holmen 9, Magnus Rasmussen 4, Niels-Jacob Thing 3, Nicolai Leth Klinge 2, Mads Espensen, Mikkel Krogshede, Steffan Stollig og Frank Pedersen 1.

Skive fH: Daniel Guldsmed 6, Tobias Rasmussen, Jeppe Nielsen og Magnus Sønnichsen 4.

Kilde: Elitesport Vendsyssel