Dobbelt Kasumovic i HSV-remis

Profilbillede
dato

Lørdag formiddag havde Hjørring Futsal Klub fornemt besøg, da HSV-Panthers fra den tyske Bundesliga gæstede Park Vendia. På trods af det faktum, at der blot var tale om en træningskamp, havde over 100 tilskuere fundet plads på tilskuerepladserne.

Selvom HSV kom med en amputeret trup rent antalsmæssigt, kunne tilskuerne i Park Vendia alligevel opleve hele tre tyske landsholdsspillere hos gæsterne. Det var da også tyskerne, der startede bedst og var utroligt boldsikre. Men HFK-defensiven var solid, og man var samtidig farlige på både omstillinger og dødbolde. Farligst blev man ved Mads Philip Thomsen, der med et elegant lob satte en HSV-forsvar og sendt en god flugter afsted - der dog blev afværget af en ligeså god redning fra HSV-målmanden.

I den anden ende havde William Rams og HFK-defensiven styr på det tyske angrebsspil, og kunne derfor gå til pause med et rent bur. Og som afslutning på en god 1. halvleg kunne Ermin Kasumovic bringe HFK foran 1-0 få sekunder før pausen på en indøvet kombination.

Under pres i anden halvleg, men holdte stand

I anden halvleg kunne cheftræner Sergio Benatti give uofficiel debut til Lasse Christensen og Tobias Sørensen i målet, ligesom blot 16-årige Mads Kjeldgaard også fik spilletid.

HSV havde svært ved at spille sig til de store åbne chancer, men seks minutter inde i 2. halvleg kunne Mo Labiad udligne for HSV, efter en god hjørnesparkskombination. Senere kunne den tyske landsholdsspiller, Michael Meyer, bringe HSV foran 2-1 efter et HFK-boldtab, som HSV flot og kynisk udnyttede.

Her efter pressede HFK på og Ruben Winther var tæt på med et forsøg på stolpen efter flot forarbejde af Mads Philip. Forløsningen kom ved Ermin Kasumovic, der med et langskud sparkede den igennem benene på HSV-keeperen til 2-2, der også blev kampens slutresultat.

På trods af, at Hjørring Futsal Klub mødte et HSV-hold, der er er i fuld gang med sæsonen, formåede Hjørring Futsal Klub alligevel at byde dem op til dans, og det tegner rigtig godt for den kommende sæson. Hjørring Futsal Klub siger tak til de fremmødte tilskuere og tak til HSV for en fed kamp, som de gerne vil have gentaget på et senere tidspunkt.

Kilde: Maj-Britt Veksø Uggerholt, HJØRRING FUTSAL KLUB