Charlotte fra Klinik "Tid til mig selv” - Fra pædagog til certificeret behandler

Foto: Behandling med Kranio Sakral Teknik // Charlotte Ahrenkiel Jensen.
Profilbillede
dato

I dag kan du møde Charlotte Ahrenkiel Jensen, terapeut i Klinik "Tid til mig selv", som giver os et indblik i klinikkens historie.

Klinik "Tid til mig selv" ligger 10 minutter vest for Hjørring, mod Lønstrup, og så sin spæde start tilbage i 2018. I de idylliske, landlige omgivelser, hvor du finder klinikken, er der mulighed for at få kyndig hjælp og her lægger Charlotte stor vægt på, at hvert enkelt behandlingsforløb bliver tilpasset den enkelte klient, hun tager ind. 

Klinikken er bygget op omkring helt særlige kompetencer, hvor det altovervejende fokus ligger på, at give klienterne håbet tilbage med de behandlinger, Charlotte mestrer: 

“I klinikken tilbydes Kranio Sakral Teknik (KST), både alene og med supplerende fysiurgisk- eller wellness massage, cupping eller hotstone. Hertil kommer specielle behandlinger til gravide, hvor der gøres brug af en special pude med plads til den voksende mave."


Foto: Massage // Charlotte Ahrenkiel Jensen

I klinikken bliver der også lavet behandlinger af børn i alle aldre.

"Vi behandler alle. Fra nyfødte, der har brug for at blive rettet op, til skolebørn med uro i kroppen eller koncentrations- og indlæringsbesvær samt teenagere,” fortæller Charlotte. 

Hvad gør så Klinik "Tid til mig selv" helt speciel? Det er terapeut, Charlotte Ahrenkiel, ikke i tvivl om:

“Her er hjemlige omgivelser, der giver tryghed og tillid. Jeg tager udgangspunkt i hver enkelt persons problematikker og tilrettelægger behandlingerne derefter. Der er tid til en snak før og efter behandlingerne. Tavshedspligt er en selvfølge. Prisen er, så alle har råd til behandling.”

Charlotte uddyber:

“Med to uddannelser, der er taget over flere år, er der garanti for viden om teori og praksis indenfor mit fag. Derudover har jeg gennemført efteruddannelse i fagene anatomi, fysiologi og patologi/sygdomslære."


Foto: Klinikken indenfor // Charlotte Ahrenkiel Jensen

Charlotte er desuden med i to brancheforeninger og blevet RAB-godkendt, hvilket betyder, at hun er registreret alternativ behandler, som ligeledes er en blå-stempling af hendes uddannelser. 

"Med denne godkendelse står jeg på forskellige behandler-lister og kan benyttes af dem med en sundhedsforsikring (der godtager KST og massage),” fortæller Charlotte.

Rejsen dertil

At nå til at være det firma, som Klinik "Tid til mig selv" er i dag, har været en rejse. Noget, som Charlotte Ahrenkiel ser tilbage på:

“Jeg har arbejdet som pædagog/skolepædagog i 28 år i Hjørring kommune, med børn og motorik som spidskompetence og så er jeg også uddannet motorikvejleder. Jeg har altid interesseret mig for kroppens muskler og hvordan vi hænger sammen."

Derfor uddannede Charlotte sig til fysiurgisk massør i 2014 og havde lidt klinik derhjemme ved siden af sit arbejde.

Det blev springbrættet til, at hun i 2017 tog orlov fra pædagogjobbet for at uddanne sig til Kranio Sakral Terapeut.


Foto: Klinikken udenfor // Charlotte Ahrenkiel Jensen

"Jeg startede min klinik op i hjemmet med CVR-nummer, erhvervskonto, mobilepay og det hele. Derudover blev jeg ansat i Romulus Spa & Wellness på Skallerup Seaside Resort som spa-terapeut.” 

Charlotte uddyber:

“Der har været meget fremgang i klinikken, med flere og flere klienter og mange gengangere. I starten af 2022 overtog jeg en behandlings- og massage firmaordning fra en anden lokal, erfaren terapeut. Behandlingen tilbydes til alle ansatte ved Hjørring Kommune på fire lokationer i Hjørring."

Og budskabet er klart:

“Alle har ret til at få hjælp til fysiske- og psykiske dilemmaer.”

Du finder meget mere om Klinik "Tid til mig selv” og Charlottes behandlinger på hendes Facebookside og bookingsystemet.

Her har du også mulighed for at købe gavekort til en, som netop fortjener lidt ekstra tid til sig selv i hverdagen. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klinik tid til mig selv