Matchvinderen William Rams (Foto: Jim Christensen)
Profilbillede
dato

Af: Maj-Britt Uggerholt

Lørdag eftermiddag havde vi for første gang nogensinde besøg af Brøndby IF. Publikum i Park Vendia skabte vanen tro en fantastisk ramme om kampen, der virkelig er med til at løfte holdet.

... og det var et løftet HFK-hold, der kom ud til kampen. Der var blot spillet ét minut, da Mads Philip Thomsen kunne spille Kristian Kjæhr fri indeforan Brøndby-målet. Her svigtede Kjæhr, der havde fundet vej til dagens start 5'er, ikke, og takkede dermed for tilliden. 1-0 til HFK.

Hjørring Futsal Klub og Park Vendia fortsatte med at lykke tryk på Brøndby. Flere store chancer blev misbrugt, men efter 10 minutter kom 2-0 målet. HFK spillede sig flot ud af et højt Brøndby-pres, hvor Ruben Winther med en følt aflevering med den "kolde" højrefod fandt Ermin Kasumovic, der sikkert udplacerede Brøndby-keeperen.

15 fantastiske minutter blev afløst af 2 håbløse. På to minutter straffede først Michael Manley Larsen og herefter Morten Hauglund en sløv Hjørring-defensiv og kunne bringe balance i regnskabet. 2-2 efter 17 minutters spil.

Kort før pausen fik Ermin Kasumovic muligheden for at bringe HFK foran 3-2, men brændte det akkumulerede straffespark, som HFK havde fået tildelt med to minutter igen. Derfor kunne man gå til pause 2-2.

Efter pausen skulle der ikke gå længe før, at kampens afgørende scoring kom. William Rams greb en bold i egen ende efter en Brøndby-dødbold og satte selv afsted i fuld firspring i en 3-imod-2.

På forunderligvis fik han tacklet sig igennem Brøndby-defensiven og kunne sende bolden i nettet for anden hjemmekamp i træk. Ikke sæsonens pæneste mål, men et vigtigt et af slagsen, da der ikke blev scoret mere i opgøret.

Brøndby pressede på til sidst i kampen, men HFK holdt stand og sikrede sig sæsonens 14 sejr ud af 16 mulige.

I næste weekend tages der hul på kvartfinalerne - følg med her på siden for modstander, tid og sted!

Kilde: Maj-Britt Uggerholt
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.