Brøndby besejret efter flot comeback

Profilbillede
dato

Søndag eftermiddag stod Hjørring Futsal Klub for første gang nogensinde overfor Brøndby IF Futsal, da de gule fra Vestegnen ventede i Brøndby Stadionhal i mellemspillets 5. runde.

Om det var den lange køretur, der sad i benene, er ikke til at sige, men hjemmeholdet startede bedst og kunne sagtens have været foran i kampens indledning. Førstehalvleg var en forfærdelig halvleg fra HFK, der tilmed fik en dårlig afslutning, da udeholdet Wissam Lamli kunne bringe udeholdet på 1-0 kort før pausen.

I pausen var der ikke meget fra første halvleg, der kunne tages med over i anden halvleg. Derfor forsøgte HFK at komme ud til en "ny kamp" efter pausen.

Brøndby ville det dog anderledes. Drengene fra Vestegnen fra Vestegnen bragte sig foran 2-0 efter en ripost - hvilket bestemt ikke var ufortjent.

HFK havde meget svært ved at bryde igennem en meget stærk Brøndby-defensiv. Man begyndte som halvlegen skred frem at møde Brøndby-holdet højere på banen - og det gav så småt potte. Med 11 minutter igen kunne Casper Knudsen finde Arfan Habibi på bagerste stolpe, der kunne score sit første mål i mellemspillet; og et vigtigt et af slagsen.

Blot to minutter senere var Arfan Habibi på spil igen - denne gang i oplæggerens rolle - der kunne finde Claus Christiansen, der med et elegant lob kunne score sit syvende sæsonmål og afslutte en flot kontra.

Med fem minutter igen kom forløsningen og afslutningen på et flot comeback. Ermin Kasumovic fandt med en lang bold Arfan Habibi, der var søgt ned bagved Brøndby-defensiven. Han kunne sende den videre til Mads Philip Thomsen, der på mærkværdigvis fik den med forbi Brøndby-keeperen og kunne sende bolden i et tomt mål til en HFK-føring.

Herefter gik Brøndby i overtal, men HFK-defensiven holdt stand. Med sejren bevarer Hjørring Futsal Klub førstepladsen med tre point ned til Futsal Gentofte.

Netop Gentofte venter nu på lørdag, når de gæster Park Vendia kl. 16:00 - så sæt allerede nu kryds i kalenderen i hvad der bliver en direkte duel om førstepladsen!

Find begivenheden: Topbrag om 1. pladsen: Hjørring Futsal Klub - Futsal Gentofte her på Facebook.

Kilde: Maj-Britt Veksø Uggerholt - kampfordeler Hjørring Futsal Klub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.