Besøgsrekord til Centrum Autos arrangement ved byfesten

Over 150 pølser røg over grillen
Profilbillede
dato

Centrum Auto har opnået en ny milepæl i forbindelse med byfesten i Hjørring Handel, hvor de aldrig før har haft så mange besøgende.

Arrangementet blev afholdt samtidig med koncerter og andet i Hjørring bymidte, hvilket naturligt tiltrak mange mennesker, da Centrum Auto ligger tæt på bymidten.

Indehaver Kenny Kristensen fortæller, at de besøgende fik mulighed for at se en imponerende udstilling af veteran- og specialbiler, samtidig med at de nød fadøl, pølser, slush ice og popcorn. Der var også en hoppeborg til børnene.

De eneste udfordringer, der dukkede op, var, at de trods et stort indkøb løb tør for pølser, så der hurtigt blev sendt folk afsted efter flere. Og en kortvarig kortslutning i popcornmaskinen blev hurtigt repareret uden, at nogen bemærkede det.

Det gode vejr var en ekstra bonus, men den store folkemængde tilskrives også mange års deltagelse og opbygning af ryet omkring deres arrangement.

Vinderne af konkurrencen, som kunne tage hjem med en BMW børneelbil, en iPad og et gavekort på 1500 kroner til Hjørring, har fået besked.

Centrum Auto ser frem til at gentage succesen i 2025.Kilde: CENTRUM AUTO