Bedre - men ikke godt nok

Profilbillede
dato

Elitesport Vendsyssel fik rettet noget op på sidste weekends dårlige kamp og store tab mod Ajax. Men vendelboerne tabte alligevel hjemmekampen i Frederikshavn i herrernes 1. division i håndbold mod HØJ Elite med de klare cifre 23-34 (9-17).

Hjemmeholdet kom godt fra start og fulgtes med favoritterne fra Nordsjælland frem midten af 1. halvleg. Men tekniske fejl og brændte chancer blev dyre, og HØJ scorede syv hurtige mål og gik fra 7-8 til 8-15 i en håndevending, og dermed gik spændingen reelt ud af kampen.

ESV havde kampen igennem store problemer med at passere HØJ-målmanden Victor Skjellerup Bang, hvis redninger gang på gang gav gæsterne muligheder for kontrascoringer.

Kun Sebastian Andersen havde i perioder rimeligt held med sine skud og blev da også topscorer for Elitesport Vendsyssel med fem mål.

Hos HØJ Elite havde man forventet at se divisionens topscorer Bo Spellerberg folde sig ud. Men han spillede hverken særlig meget eller særlig godt. Det gjorde derimod en anden tidligere liga-profil Morten Slundt, der ikke blot blev delt topscorer med fem mål, men også viste en masse smart håndbold.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Sebastian Andersen 5, Casper Holmen 4, Niels-Jacob Thing 3, Mikkel Krogshede, Magnus Rasmussen og Christian Lykke Jensen 2, Daniel Holmen, Oliver Prince, Marcus Raakjær, Niels Sørensen og Steffan Stollig 1.

HØJ Elite: Morten Slundt og Marcus Stroustrup 5.

Kilde: Elitesport Vendsyssel / Claus Dindler