Anføreren tog ansvar

Profilbillede
dato

Anfører Christian Lykke Jensen tog ansvar som playmaker i Casper Holmens fravær og spillede en central rolle, da Elitesport Vendsyssel tabte 28-31 (13-14) til HC Midtjylland i herrernes 1. division i håndbold.

Midtjyderne er i divisionens top tre, så det var helt ventet, at ESV fra rækkens bundregioner trods hjemmebane i Park Vendia ville tabe matchen.

Men efter nogle grimme nederlag på det seneste spillede hjemmeholdet faktisk en rigtig fin kamp med en noget alternativ opstilling med Christian Lykke Jensen, Oliver Prince og Nicolai Leth Klinge i bagkæden. I målet var Marcus Raakjær erstattet af Rasmus Fries.

Det fungerede overraskende godt. Lykke Jensen fik med hurtighed og variation spillet til at flyde. Tilmed scorede han smarte mål, selv om han med sine 1.78 er holdets mindste spiller og ikke det oplagte valg i bagkæden.

ESV holdt gennem hele 1. halvleg trit med de midtjyske favoritter og var kun bagud med et enkelt mål ved pausen.

Midtjylland kom imidlertid stærkt ud efter pausen og kom efter 10 minutters spil foran 20-16 ved Mikkel Madsen, der var stærkt dominerende hos gæsterne, og den føring holdt mere eller mindre kampen ud.

Hos Elitesport Vendsyssel var Steffan Stollig på stregen bedre spillende end længe set – god til at fange indspillene og score på dem. Han blev da også kampens topscorer med otte mål.

Målscorere:
Elitesport Vendsyssel: Steffan Stollig 8, Nicolai Leth Klinge 5, Daniel Holmen og Christian Lykke Jensen 4, Frank Skovgaard Pedersen 3, Magnus Rasmussen og Mikkel Krogshede 1.

HC Midtjylland: Marcus Abildgaard 7, Mikkel Madsen 4.

Kilde: Elitesport Vendsyssel