Kilde: Politiet - Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Nyt fra Hjørring - torsdag den 30. april

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lov om euforiserende stoffer

På Banegårdspladsen i Hjørring, bemærkede en patrulje onsdag aften kl. 2101en person, som patruljen ønskede at tale med. Efter en kort løbetur fik patruljen kontakt til personen. Ved visitationen af vedkommende blev han fundet i besiddelse af 48 gram hash. Det blev sammen med en mobiltelefon beslaglagt.

Færdselsuheld på Hirtshalsmotorvejen

Torsdag morgen kl. 0515 skete der et uheld på Hirtshalsmotorvejen ved Vrå. En lastbil fragtede en swimmingpool på en efterspændt trailer. Blæsten fik pludselig fat i swimmingpoolen og traileren væltede. Der skete ingen personskade. Motorvejen blev afspærret i forbindelse med oprydningen.

Brand i villa

Natten til torsdag nedbrændte der en villa på Kimbrervej i Års. Da brandvæsenet nåede frem var villaen overtændt og man lod villaen brænde ned under opsyn. Der kan ikke umiddelbart siges noget om brandårsagen.

Mød redaktionen

Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Ønsker du at at bidrage til vores Hjørring?

Som frivillig redaktør får du mulighed for at bidrage med artikler, moderere indhold, udvælge lokale personligheder og på mange måder bidrage til vores lokale samlingspunkt. Der er helt frivilligt – og uforpligtende