Kilde: Politiet - Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Nyt fra Hjørring - tirsdag den 12. maj

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spirituskørsel

Natten til tirsdag kl. 0453 bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Østergade i Aabybro. Bilen blev standset, og det viste sig at være en god ide. Føreren blev skønnet påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer. Han blev anholdt og indbragt til politigården, hvor en tilkaldt læge udtog en blodprøve.

Færdselsuheld med påvirket fører

Tirsdag kl. 0245 skete der et færdselsuheld på Hirtshalsmotorvejen ved Hjørring. Der var tale om et solouheld, hvor føreren mistede herredømmet over bilen og bilen kom til at holde på tværs af motorvejen. Da patruljen nåede frem kunne de konstatere, af føreren var påvirket af alkohol. Han blev anholdt med henblik på udtagelse af blodprøve til endelig bestemmelse af promillen.

Lov om euforiserende stoffer

Lige efter midnat natten til tirsdag var der en årvågen patrulje, der besluttede sig for at foretage en rutinemæssig kontrol af et køretøj og føreren. I bilen var der ligeledes en passager, der påkaldte sig patruljens opmærksomhed. Han blev ved en visitation fundet i besiddelse af ca. 20 gram hash, der  blev konfiskeret. Han kan nu se frem til at modtage en bøde for besiddelse af hash.


Mød redaktionen

Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Ønsker du at at bidrage til vores Hjørring?

Som frivillig redaktør får du mulighed for at bidrage med artikler, moderere indhold, udvælge lokale personligheder og på mange måder bidrage til vores lokale samlingspunkt. Der er helt frivilligt – og uforpligtende