Kilde: Politiet - Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Nyt fra Hjørring - onsdag den 13. maj

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Nordjyllands Politi – Efterlysning af 39-årig mand


Nordjyllands Politi har iværksat en eftersøgning for at finde en 39-årig mand fra Frederikshavn-området, der har været forsvundet i flere dage. Har du set ham? Så ring 114.

Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 12. maj

 

Aalborg – indbrud i lejlighed


En indbrudstyv begik indbrud i en lejlighed i Aalborg på Vendelbogade tirsdag den 12. maj kl. 03:00-05:30. Blandt de stjålne genstande var et stereoanlæg og et fladskærms-TV. Tyven fik adgang til lejligheden gennem hoveddøren ved brug af rette nøgle og forlod gerningsstedet af samme vej.

 

Har du set mistænkelig færden på Vendelbogade i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 

Frederikshavn – dørkarm knækket af ved indbrud


Mellem lørdag den 9. maj kl. 10:30 og tirsdag den 12. maj kl. 00:00 blev en lejlighed på Thodesvej i Frederikshavn udsat for indbrud. Tyven fik adgang til lejligheden gennem hoveddøren, hvor dørkarmen blev knækket af, formentlig med et koben. Hele lejligheden blev gennemrodet. Blandt de stjålne genstande var en lampe. Tyven forlod gerningsstedet ad hoveddøren.

 

Har du set mistænkelig færden på Thodesvej i Frederikshavn? Kontakt politiet på 114.

 

Hent Nabohjælps app og vær med til at forebygge hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Nørresundby – værktøj stjålet fra skur


Et monteringsbord, en dyksav og andet værktøjet – dét blev stjålet ved indbrud i et skur i Nørresundby. Tyven fik adgang til skuret ved at brække låsen til skuret op. Indbruddet fandt sted mellem tirsdag den 5. maj kl. 00:00 og tirsdag den 12. maj kl. 17:00.

 

Har du set mistænkelig færden i Nørresundby? Kontakt politiet på 114.

 

Hjørring – indbrud i fritidshus


Et fritidshus i Hjørring blev udsat for indbrud mellem søndag den 10. maj kl. 12:00 og tirsdag den 12. maj kl. 18:00. Indbrudstyven fik adgang til huset ved at bryde en terrassedør op med et koben. Blandt de stjålne genstande var et hvidt spisebord, syv hvide spisebordsstole med læderpuder og tre loftlamper – to med hvide skærme og ét med orange skærm. Tyven forlod gerningsstedet ad terrassedøren.

 

Har du set mistænkelig færden i Hjørring? Kontakt politiet på 114.

 

Aalborg – høj musik fra havnen dæmpet


Høj musik blev spillet fra havnen kl. 22:39 til gene for nabolaget – dét blev anmeldt i Aalborg tirsdag den 12. maj. En patrulje blev derfor tilsendt stedet, hvor de traf fire unge mennesker. De unge blev vejledt om at skrue ned, hvilket de gjorde. Der faldt derefter ro på i området.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Mød redaktionen

Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Ønsker du at at bidrage til vores Hjørring?

Som frivillig redaktør får du mulighed for at bidrage med artikler, moderere indhold, udvælge lokale personligheder og på mange måder bidrage til vores lokale samlingspunkt. Der er helt frivilligt – og uforpligtende