Workshop om penge og eksistens i Hjørring

dato

Oplev en dybdegående workshop om penge og deres rolle i vores liv lørdag den 2. november 2024 i Vandhuset, Hjørring. Vendsyssel - Fritid for Alle inviterer alle interesserede til at udforske, hvordan penge påvirker vores eksistens og livskvalitet.

Penge er mere end blot et byttemiddel; de symboliserer værdi, magt og sikkerhed. De kan være en målestok for succes og en kilde til tryghed, men også en kilde til stress og bekymring. Denne workshop vil dykke ned i, hvordan penge påvirker vores livskvalitet og lykke, og hvordan vi kan balancere økonomisk sikkerhed med eksistentiel tilfredsstillelse.

Forstå dit forhold til penge

Workshoppen vil hjælpe deltagerne med at reflektere over deres økonomiske vaner og de underliggende årsager til deres økonomiske strategier. Ved at forstå og analysere disse kan man opnå en balance mellem penge, personlige værdier og friheden til at leve det ønskede liv.

Foredragsholder med stor erfaring

Underviseren Jens Bach, med sin omfattende baggrund som socialarbejder, mentor, og terapeut, vil guide deltagerne gennem disse komplekse emner. Jens har en bred uddannelsesmæssig baggrund inden for pædagogik, gruppeterapi, krops- og gestaltterapi samt supervision.

For mere information om Jens Bach, kan du besøge hans hjemmeside HER.

Praktisk information
Dato: Lørdag 2. november 2024
Tid: Kl. 09:00
Sted: Vandhuset, Børge Christensens Vej 4, 9800 Hjørring
Arrangør: Vendsyssel - Fritid for Alle
Målgruppe: Alle
Inkluderet: Kaffe, te og 1 sandwich
Hold: 24126



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut