VIP Kvindeaften på Bryghuset

Kilde: Hjørring Handel
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Social dining og underholdning for alle sanserne

Bryghuset Vendia og Hjørring Handel har udviklet en helt unik og sanselig aften på Bryghuset Vendia, som er startskuddet for Kvindeugen 2020. De klassiske fem sanser syns-, lugte-, smags-, høre- og følesansen kommer i spil denne aften, hvor kvinderne udsættes for lækker mad, drikke, underholdning, præmier og hemmelige overraskelser. Det bliver en lækker og festlig aften - vi lover det bliver sjovt og overraskende.

Arrangementet inkluderer mange forskellige lækre retter, anrettet på fade til deling - social dining - som serveres i flere etaper med tilhørende drikke og vine. Udover dette, er der hemmelige oplevelser og en lækker overraskelse.  Vi vil ikke sige mere, men vi garanterer, at det bliver en fantastisk aften i det bedste selskab med dig og dine veninder. 

Hele aften foregår på Bryghuset Vendia fredag d. 28. august 2020.

Dørene åbnes kl. 18.30 og arrangementet forventes at slutte omkring kl. 23.00. Her vil du blive inviteret ned i restauranten på Bryghuset til en cocktail, hvor vi planlægger at feste videre. 

Kom til en eksklusiv, sjov og spændende aften med din veninder. Der er et begrænset antal pladser og du kan købe billetter her


Flere artikler