Vinduesvask.nu betyder værdi for kunder og ansatte

Foto: Privat. Vinduesvask.nu
Profilbillede
dato

56-årige Jesper Kisbye har været direktør og indehaver af Vinduesvask.nu siden 2012. Egentlig ville han tilføre flere kvinder til branchen, men den del er blevet ved ambitionen.

En god arbejdsplads er afgørende for Jesper Kisbye. For når medarbejderne har det godt, så yder de den bedste service til kunderne.

”Mennesker inspirerer mig. Kan jeg skabe værdi for et andet mennesker, har jeg gjort en forskel – Derfor lægger vi meget vægt på kundetilfredshed”, fortæller Jesper Kisbye. 

Og der er travlt. Udover Jesper Kisbyes private bil, er der konstant gang i syv biler.

”Vi taler nogle tusinde kunder, der skal serviceres hver måned – og der er travlt på telefonen”, siger Jesper Kisbye.

Vinduesvask.nu blev egentligt startet ved en tilfældighed, som et biprodukt til et andet erhvervskoncept Jesper Kisbye arbejdede med.

Da Vinduesvask.nu startede i 2012 var vinduesvask med vandanlæg – det vil sige vinduesvask med demineraliseret vand via teleskopstang – ret ukendt i Danmark.
De andre produkter blev ikke til noget, men vinduesvask.nu blev en succes.

”At jeg valgte investeringen på vandanlæg, har den lidt morsomme indgangsvinkel, at jeg undrede mig over, at der var så få kvinder i vinduespudserbranchen. Og nej, desværre har jeg ikke haft en kvindelig ansøger endnu, men mange kvindelige kunder”, siger Jesper Kisbye.

En af grundidéerne i Vinduesvask.nu er at passe på miljøet. Derfor leverer de blandt andet Co2-fri vinduespolering i Hjørring med eldrevet varebil.
Vinduesvask bruger ekstremt meget vand. Desværre er der op til 50 procent spild ved produktionen af demineraliseret vand.
Derfor har de arbejdet med at tilføre regnvand, der er mineralfrit, til vandet – dog i meget begrænsede mængder, da kapaciteten tidligere ikke var så stor

”Vi har en strategi om at blive 100 procent uafhængige af postevand, hvorfor vi har fået bygget nedgravet tankanlæg, der skal tilføres regnvand fra et større opsamlingsområde på vores 1,4 hektar store grund.
Regnvandet vil undergå en mindre filtreringsproces, men her er det færdige resultat 1:1 hvor postevand er 2:1. Derved slider vi mindre på Jordens ressourcer,” forklarer Jesper Kisbye.

Han forventer, at de tager anlægget i brug i slutningen af juli eller starten af august og innovation og er i hele taget en vigtig del af Vinduesvask.nu.

”Det bedste ved at arbejde ved vinduevask.nu er, at vi er meget innovative”, uddyber Jesper Kisbye.

”Det ligger i hele vores DNA og den smitter af på nye medarbejdere."

Den 1. april begyndte virksomheden på erhvervsrengøring, idet de ansatte en medarbejder med indgående kendskab til branchen.

Det er en branche, hvor vi lægger vore kundeværdier ind, hvilket giver os et stærkt produkt,” forklarer han. 

Jesper Kisbye har en baggrund som befalingsmand ved forsvaret og derefter ved politiet fra 1987-2007.
I 2007 måtte han vælge mellem karrieren i politiet og de erhvervsprojekter, som han allerede dengang havde godt gang i.
 I 2008 solgte de firmaet, han dengang var medejer af, til et norsk firma. 

Læs mere om Vinduesvask.nu på deres hjemmeside her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Vinduesvask.nu // Jesper Kisbye