Viggo Jensens Eftf. er kendt og anerkendt for det gode håndværk

Foto: Privat . Tømrermester, Flemming
Profilbillede
dato

Viggo Jensens Eftf. Tømrer- og snedkerforretningen på Leddet 4 – er med sine 105 år - Hjørrings ældste tømrerforretning, som tømrermester Søren Jensen stiftede i 1916. Siden kom nevøen Viggo Jensen til.

Efter onklens død videreførte Viggo Jensen firmaet frem til 1992, hvor Jens Bent Olesen og Flemming Døi overtog det.
Siden 2015 har Flemming været eneindehaver af firmaet.

Indehaver af Viggo Jensens Eftf. Tømrer- og Snedkerforretning, Flemming Døi, fraviger ikke sit princip om at aflevere et ordentligt stykke arbejde.

”Vi sætter en ære i at gøre det ordentligt første gang, så vi kan se vore kunder i øjnene” siger han, ”og mange af vores kunder har været trofaste gennem alle årene”.

Fokus på lokalområdet

Viggo Jensens Eftf. er mest at finde inden for kommunegrænsen i Hjørring, hvor hovedparten af deres opgaver ligger i Hjørring og Lønstrup.
Størstedelen af opgaverne er ombygninger, tilbygninger, reparationsarbejder og vedligehold hos private, boligforeninger og det offentlige.


Foto: Flemming Døi // Facaderenovation på villa 

Flemming har aldrig haft behov for at indgå i større entrepriser og offentlige udbud.

Netop det nære afspejler sig også i det faktum, at Flemming helt bevidst har holdt virksomhedens størrelse på det niveau, det nu engang er.

”Jeg har det bedst med at kunne have overblikket over alle funktioner,” siger han.

”Derfor har jeg med vilje ikke ekspanderet. Vi har gennem alle årene haft masser at lave, og vi vil fortsat gerne kunne have en personlig relation til vores kunder.”

Erfarne og trofaste medarbejdere

Viggo Jensens Eftf. tæller i dag fem svende og én lærling, Flemming selv, og Jane, der står for bogholderiet.

Den svend, der har været der længst, har været med fra starten, hvilket vil sige 29 år lige om lidt.
Det er også ham, der står for de krævende specialopgaver på snedkerværkstedet, som for eksempel inventaret til de nye biblioteker i Vrå og Hjørring.


Foto: Flemming Døi // Et større inventar-snedkerprojekt til lejlighed  

Virksomheden råder selv over deres eget bemandede og veludstyrede snedker- og maskinværksted, hvor alle snedker- og specialopgaver udføres, som for eksempel samling af bordplader, inventar og lignende opgaver.

Travlhed under coronakrisen

I modsætning til så mange andre virksomheder fik Flemming og hans folk mere og mere at lave, efterhånden som coronanedlukningen trak ud.

”De fleste gik jo hjemme i lange perioder, og pludselig kunne de få tid til at gå huset efter i sømmene. Da kom der mange ordrer ind på service og reparationer af alt lige fra tag og udhæng til vinduer og tagrender, så vi løb stærkt. Vi sørgede for at tilpasse opgaverne til den bestående medarbejderstab uden at hyre fremmed hjælp ind, for vi kender bedst vore egne folks kvalitet i arbejdets udførelse.”

Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri. Desuden er Flemming formand for bestyrelsen i Hjørring-afdelingen samme sted, ligesom han også er i et par bestyrelser i foreningslivet i lokalområdet.

Står du og mangler en god og pålidelig håndværker? Så kontakt Viggo Jensens Eftf. på telefon: 98922400

Du kan også besøge hjemmesiden på: www.viggo-jensen.dk

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Viggo Jensens Eftf. Tømrer- og snedkerforretningen ApS