Værksted med fokus på kundeservice går næsten 100 år tilbage

Foto: Brødrene Møll A/S
Profilbillede
dato

Brødrene Møll A/S startede som et lille værksted, der blandt andet lavede eftersyn på cykler. Siden har forretningen udviklet sig massivt. Men nogle ting ændrer sig aldrig.

Hejne Jensen er ejer af Volkswagen Hjørring Brødrene Møll A/S og Audi servicepartner Hjørring. Værkstedet er en autoriseret partner for Audi, som står for eftersyn og service, der udføres af uddannede og engagerede bilentusiaster. Og som Hejne Jensen fortæller, er der særligt én ting, som alle ansatte har tilfælles – en dyb kærlighed og passion for biler.

Tidligere gik værkstedet under navnet Brødrene Møll A/S. Bag det navn ligger der en lang historie, der strækker sig næsten 100 år tilbage i tiden.

En lang rejse 
De to brødre, Ejnar og Peter Møller Møll, startede sammen et værksted i 1928, hvor cykler og større køretøjer kunne få eftersyn. Den lille forretning lå på Østergade i Hjørring, og den beskæftigede sig på det tidspunkt mest med mindre amerikanske scootere og knallerter.

Værkstedet udviklede sig, og blev i 1951 forhandler af det tyske bilmærke, Volkswagen. Siden er Brødrene Møll A/S blevet udnævnt som autoriseret servicepartner for Audi. 

Kort efter blev lokalerne på Østergade for små, og værkstedet flyttede i 1958 til Frederikshavnsvej i Hjørring. Det er den adresse, hvor virksomheden i dag også befinder sig. Vejen er i dag fyldt med mange bilforhandlere, der ligger side om side.

Men ejer og indehaver Hejne Jensen fortæller, at Brødrene Møll A/S var foregangsmand og dermed den første af sin slags til at slå dørene op og byde velkommen tilbage i 1958. 

Hejne Jensen indledte selv sin karriere i 1978. Her startede han i lære som reservedelsekspedient hos et andet firma. Men da han to år senere bemærkede, at Brødrene Møll A/S søgte en ansat til deres reservedelslager, slog han til – og dermed blev 1980 altså Jensens første år i virksomheden. 

Siden blev Hejne i 1984 ansat som sælger i virksomhedens salgsafdeling, hvorefter han ni år senere var med i et glidende generationsskifte. Han blev i 1993 medindehaver sammen med de tidligere ejere, der snart blev nødt til at trække sig tilbage og lade sig pensionere. 

Hejne Jensen købte i 1999 de resterende aktier i firmaet, og 2005 blev året, hvor han blev eneejer af Brødrene Møll A/S. 


Foto: Brødrene Møll A/S

Intakte værdier 
I dag lever Audi Servicepartner Hjørring i bedste velgående. Forretningen består af salgsafdelingen, en afdeling for tilbehør og reservedele, både et mekanisk- og pladeværksted samt et malerværksted. 

Virksomheden består i dag af 40 ansatte, syv elever og et par unge fyre, der hjælper til her og der. Og selvom Brødrene Møll A/S som forretning næsten er 100 år gammel, er målet uforandret siden den dag, hvor den allerførste kunde trådte indendørs. 

Hejne Jensen fortæller, at de prioriterer den personlige kontakt med kunden. Det er kundens gode oplevelse, der er det vigtigste fokus. Kunden skal føle sig tryg og i gode hænder. Derfor sætter Hejne og de andre ansatte en ære i at følge op på kundens ønsker og alt, hvad de lover.  

Den gode service har altid været, er og forbliver kendetegnede for Audi Servicepartner Hjørring. Du kan besøge dem på Frederikshavnsvej 23-29 eller på hjemmesiden

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Brødrene Møll A/S