Vær med til at sikre urørt skov i Nordjylland

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

I Danmark har vi et unikt og smukt dyreliv, men i takt med at vi har fældet meget skov, er der kun enkelte fristeder tilbage. Du har nu muligheden for at være med til at sikre mere urørt skov i Danmark, så vi kan redde vores unikke dyreliv. Growing Trees Network Foundation er gået i gang med at bygge 60.000 m2 urørt folkeskov tæt ved Hjørring. 

På tværs af verdenen er der et stort tab af biodiversitet. Vi kan ikke få alt det som vi har tabt tilbage, men vi kan stoppe udvikling og gøre en stor forskel for planeten og dyrelivet. Det er Growing Trees Network Foundation gået i gang med tæt ved Hjørring med 60.000 m2 fredet skov.

Urørt skov er en skov, hvor naturen får lov til at passe sig selv uden indblanding fra os mennesker. Det gør enormt meget for miljøet, naturen og dyrene der lever der. Derudover er urørte skove også med til at sikre vores grundvand. I samarbejde med Growing Trees Network Foundation rejses denne nye folkeskov på Knivholt ved Frederikshavn.

Alle kan være med til at støtte dette projekt. Man kan nemlig købe et stykke skov til 15 kr. pr. m2. og dermed være med til at finansiere skoven. Hvis man køber et stykke skov og hjælper projektet, så får man et købsbevis, som bevis og symbol på at du eller I har støttet skovrejsning og klimaskoven.

Kilde: Redaktionen