Udvikl og implementer HR-initiativer i en spændende og strategisk rolle hos Forsvarsministeriets departement

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at udvikle og implementere HR-initiativer, som skal skabe en endnu mere attraktiv arbejdsplads? Motiveres du af at skabe og drive meningsfulde HR-processer? Og vil du gøre det til din fornemste opgave at støtte og rådgive chefer, der arbejder for fred og Danmarks sikkerhed? Så har du muligheden nu!

Om os

Europa og Danmark står midt i en af de største sikkerhedspolitiske kriser siden anden verdenskrig. Med det nye forsvarsforlig står Forsvarsministeriets koncern over for en historisk styrkelse og en omfattende strategisk forandring.

Det stiller store krav til departementets HR-partnere, som er den lokale repræsentation fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) i departementet. HR-partnernes primære rolle er at rådgive chefer om forhold relateret til HR med støtte fra de faglige eksperter i FPS, som har hovedkontor i Ballerup.

Vi er et team på seks, hvor vores hovedopgave er at forestå HR-kerneprocesser som udvikling og gennemførelse af strategiske HR-tiltag, udvikling af tilknytningsinitiativer, rekrutteringsproces, ligestillingspolitik og meget mere.

”Vores opgaver i teamet kan til tider være komplekse, men til gengæld er humøret højt. Der er statsgaranti for mindst et godt grin om dagen,” siger din kommende kollega Line.

Om stillingen

Du vil blive en del af udviklingen mod en mere strategisk HR-partnerrolle, hvor vi arbejder med at sikre fremdrift og udvikling på HR-emner og dermed bidrager til målet om at skabe en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

Dine primære opgaver er at:

• Planlægge, koordinere og administrere departementets årlige lønproces for chefer og medarbejdere.

• Rådgive og støtte chefer i personalesager, organisatorisk forandringer og udvikling.

• Trække og analysere HR data om personaleomsætning, sygefravær og løn.

• Understøtte udvikling af departementets organisation gennem indhentning af kvalitativ data fra fokusgruppe- og exit interviews.

• Udvikle og implementere initiativer til onboarding og uddannelse af nye medarbejdere, herunder chefer.

Du skal være indstillet på, at departementet er en organisation med fokus på skriftlighed.

Vi arbejder tæt sammen med HR-konsulenter i FPS, som er ansvarlige for ansættelsesdokumenter og øvrig administration. Samtidig er vi en del af Center for Organisation, Service og HR i departementet, som blandt andet er ansvarlige for større udviklingsprojekter samt administration af arbejdstid.

Området er af stor værdi for organisationen, og der kan komme tider med øget arbejdsmængde, der kan kræve en indsats ud over almindelige kontortid. Det er samtidig et positivt arbejdsmiljø med plads til humor i dagens opgaver.


Om dig

Du kan være både nyuddannet eller have nogle års erhvervsrelevant erfaring. Vi forestiller os, at du har en samfundsfaglig, økonomisk eller militær uddannelse, hvor du blandt andet har beskæftiget dig med organisationsteori og/eller HR.

For at lykkes i rollen er det vigtigt, at du er;

• Forandringsparat og kan omsætte HR tiltag til politiske dagsordener.

• Helhedsorienteret. Du forstår at undersøge og anvende data, der er relevante for organisationens udvikling.

• Kreativ og tør udfordre vores arbejdsgange

• Præcis og tydelig på skrift. Du forstår, at betjene beslutningstagere ved at omsætte kompleks faglig viden til lettere forståelig kommunikation.

• Samarbejdsorienteret med det gode blik for interessenter og deres behov.

Som partner, har du et godt blik for helheden, kontekst og fortrolighed, som omgiver HR.
Vores kontaktflade er primært chefer i Forsvarsministeriets departement, og det er derfor en fordel, at du er vant til at rådgive chefer på højt niveau.

Ansættelsesvilkår

Hvis du er uddannet akademiker, vil du blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Derudover vil der afhængigt af kvalifikationer være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Hvis du er officer fra Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, vil ansættelsen ske efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Dette brede opslag omfatter kaptajn/kaptajnløjtnanter/sektionsleder og major/orlogskaptajn/sektionschefer i løngruppe 4. og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte.

Såfremt du er udpeget til en international mission, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Hvis du ønsker at vide mere om løn- og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Pia Knudsen på tlf. 7281 9144.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes til HEM-niveau og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Holmens Kanal 9, 1060 København K.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pernille Jans på 61 87 14 51.

Du kan også kontakte HR-partner Line Hesselland på 32 66 58 78, hvis du vil høre mere om hverdagen i teamet.

Ansøgningsfristen er den 5. juni 2024.

Vi vil bede dig om at sende CV, motiveret ansøgning samt relevante eksamensudskrifter via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed forbedrer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at få dig med om bord, så vi sammen kan gøre en væsentlig forskel for alle vores kollegaer i Forsvarsministeriets koncern – både dem i felten og dem bag skrivebordene.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Arsenalvej , 9800 Hjørring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051780

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet