Tungt nederlag til Tornby IF: Cheftræneren kræver forbedret indstilling

Profilbillede
dato

Tornby IF led et nederlag til Bindslev/Tversted IF i weekendens kamp, der endte 3-1 til hjemmeholdet. Cheftræner Jesper Villadsen udtrykte sin skuffelse over holdets indsats og den generelle mangel på kampvilje.

4. juni 2024 blev en tung dag for Tornby IF, da de mødte Bindslev/Tversted IF på udebane. Kampen resulterede i et 3-1 nederlag, som skar dybt hos Tornby IF's cheftræner, Jesper Villadsen.

"En meget skidt kamp hvor ganske få er klar til at levere det, der skal til for at vinde eller minimum få 1 point," udtalte Villadsen efter kampen, tydeligvis skuffet over sine spilleres præstation.

Tornby IF formåede i løbet af kampen kun at have ganske få perioder, hvor tingene lykkedes. Overordnet set var præstationen langt fra tilfredsstillende.

"Når man taber 3-1, er der ikke så meget, der fungerede, det var i små perioder, hvor der var ting, der lykkedes," kommenterede Villadsen yderligere.

Med blikket rettet mod fremtiden blev cheftræneren også spurgt om, hvad der kan forbedres til den næste kamp. Her var beskeden klar:

"Vores indstilling inden kampen og under kampen, man skal kunne se viljen til at vinde hver duel og vinde en fodboldkamp."

Villadsen ønskede ikke at fremhæve nogen individuelle præstationer fra kampen, hvilket måske også kan tolkes som en indikator på en kollektiv off-day for Tornby IF's spillere.

Næste kamp for Tornby IF er et opgør imod Vraa/Børglum IF. Det udspiller sig i Vrå Kunstgræsbane d. 7. juni klokken 19:15.

Kampens resultat: 3-1 til Bindslev/Tversted IF
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 24

Kilde: Jesper Villadsen