Travlt med Konfirmationer i Hjørring

Profilbillede
Astrid Bruun

Det er den skønne tid på året, hvor en masse glade unge mennesker konfirmeres og byen vælter rundt med unge konfirmander i flotte biler. Derfor er der også godt fyldt op i Hjørrings forskellige kirker det næste stykke tid.

I år er det nu blevet tid til at få afholdt en lang række konfirmationer og derfor er kirkerne i Hjørring godt fyldt op med mennesker det næste stykke tid.

F.eks har Sct. Hans Kirke en del konfirmationer, der skal afvikles d. 4 september for en masse glade unge mennesker. Inde på Hjørring kirkers hjemmeside kan du se mere om programmet for de forskellige konfirmationer.

Udover at holde konfirmationer har kirkerne også mange andre ting på programmet, så hvis du gerne vil til et arrangement i kirken, så er der sikkert et som er noget for dig.

D. 21. september er der f.eks spaghetti gudstjeneste i Sct. Olai Sognegård og den 26. september er der festgudstjeneste i Sct. Hans kirke med en efterfølgende kirkefrokost.

Hjørring bykirkerne er altid gode til at arrangere arrangementer, så hvis du gerne vil til et arrangement i din lokale kirke, så er det med at tjekke kirkens program ud og så vil der uden tvivl være noget lige for dig.

Kilde: Redaktionen