Travlhed i Hjørring: Skjoldager dræner igennem våde uger

Uge 46 i Hjørring
Profilbillede
dato

Travle dage fyldt med regnvejr holder ikke Skjoldager Dræn- & Entreprenørfirma tilbage - de har haft travlt - især slamslugeren! 

Fra udskiftning af vejbrønde for BoVendia til fortsat arbejde i Smidstrup, til lastbilen, der kører på fuld tryk og udgravninger ved et sommerhus i Tornby. Med en række forskelligartede opgaver på bordet inklusive tv-inspektion af kloakker, er Skjoldager i fuld gang med at levere professionelle løsninger til deres mangfoldige kundegruppe.

Lokalt forankret 

Skjoldager Dræn- & Entreprenørfirma ApS er solidt plantet i hjertet af Vendsyssel. Det betyder ikke bare, at de kender alle hjørner af byen, men også at de har et stærkt netværk af lokale samarbejdspartnere.

Når du vælger Skjoldager, får du kvalitet hele vejen igennem og en god service - med klare aftaler hele vejen igennem. 


Foto: Skjoldager Dræn & Entreprenørforretning ApS

Erfaring, uddannelse og sikkerhed 
Medarbejderne hos Skjoldager Dræn- & Entreprenørfirma ApS er ikke bare erfarne - for med 30 års erfaring inden for byggeri og anlægsarbejde, så ved de i dén grad, hvad de laver. Virksomheden sætter en ære i at holde teamet opdateret med den nyeste viden og træning i feltet.

Det betyder ikke kun, at de leverer topkvalitet, men det betyder også, at du er i helt sikre hænder, uanset om du mangler hjælp til vognmandskørsel, jordarbejde, kloakering eller dræning. 

Skjoldager Dræn- & Entreprenørfirma ApS er ikke bange for at få hænderne beskidte - de kan klare det hele!

Uanset om du har brug for noget fragtet, jorden vendt på hovedet, kloakken fixet eller drænet din grund, så er der hjælp at hente her. Her får du altså både en autoriseret kloakmester og mangeårig ekspertise indenfor både dræning med 23 tons gravemaskiner og kyndigt jord- og gravearbejde. 

Find Skjoldagers kontaktoplysninger på deres hjemmeside her eller følg med på Facebook, hvor du kan følge virksomheden helt tæt og se, hvad de laver i det nordjyske fra uge til uge! 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: SKJOLDAGER DRÆN- OG ENTREPRENØRFORRETNING ApS