Travl weekend for S68 bød på medaljer og rekorder

Anna Munk Fuglsang (tv) og Karl Anton Kristensen (th) (Foto: S68)
Profilbillede
dato

Af: Hjørring Svømmeklub - S68

Forrige weekend var en travl weekend for S68. Fredag den 4. marts sendte klubben seks svømmere og en cheftræner til Vestdanske Langebane Mester for juniorer og seniorer. Mesterskabet blev afholdt i Aarhus svømmestadion.

Den korte evaluering lyder: meget af det gode, noget endda rigtig godt. Ikke rigtig noget af det dårlige, men desværre noget af det ærgerlige.

På juniorsiden bliver Anna Munk Fuglsang Vestdansk juniormester på 50- og 100m bryst. Mens Karl Anton Kristensen tager sølv på 200 og 400 IM. 400 IM i en tid, som samtidig giver ham bronze for seniorer.

Nogle af de ærgerlige løb stod Kristian B. Rasmussen for. På 100 ryg ender han, efter en rigtig god tid, tæt på medaljer, og i 50m ryg, i en endnu bedre tid, ender han som nr. 4, igen meget tæt på medaljer. Begge løb i kategorien med gode - men ærgerlige - løb.

Elias Hanghøj Jonsson skrev sig også ind i samme kategori, da han bliver nr. 4 på 100 fly senior - kun 8/100 fra sølv og på 200 fly, hvor han også ender som nr. 4.

Nikoline Michaelsen og Selma Nygreen Sakic svømmede løb i kategorien 'meget godt', og tager hjem med personlige rekorder og et markant hop op af de nationale ranglister.

Sara Bundgaard svømmede også løb i den rigtig flotte ende af spektret. Sara kommer tilbage fra en lang skades periode, og svømmer sig for første gang i A- finalen på 50 og 100 bryst - begge løb i store personlige rekorder.

Denne weekend, fra 11. til 13. marts, sender S68 20 svømmere afsted til Vejle, hvor der skal konkurreres til DGI landsmesterskab.

Der blev holdt Discofest i Hjørring
Svømmeskolen i S68 er ligesom resten af samfundet, kommet ud over restriktionerne for Covid-19 og afholdt derfor Disco fest lørdag middag i UCNs svømmehal.

Festen var delt op over 2 omgange, først de yngste svømmere, derefter de ældste svømmere i svømmeskolen. Arrangementet havde over 100 deltagere.

Billede fra Discofesten (Foto: Hjørring Svømmeklub)

Kilde: Peter Munk Fuglsang, S68
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.