Tornby IF tager vigtig sejr i intens kamp mod Vraa/Børglum IF

Profilbillede
dato

Tornby IF tager vigtige tre point med hjem fra Vraa/Børglum IF efter en stærk holdindsats!

Fredag den 7. juni 2024 stod der fodbold på programmet, da Tornby IF tog til Vraa for at møde Vraa/Børglum IF på udebane. Efter en intens kamp kunne Tornby IF rejse hjem med en 2-1 sejr.

Tornby IF's cheftræner, Jesper Villadsen, var højst tilfreds med sit holds præstation: "Vanvittig så vigtig sejren er for os i dag. Det er en kæmpe holdindsats," udtalte Villadsen med stor begejstring. Han fremhævede, hvordan holdet formåede at hive sig selv op på et højere niveau og præstere sammen som en enhed trods små fejl undervejs.

Kampen startede med, at Vraa/Børglum IF kom foran, bl.a. grundet små fejl fra Tornby IF's side. Men det slog ikke gæsterne ud. Villadsen påpegede:

"Det hele fungerer sådan set. Vi laver nogle små fejl, som gør, at Vraa kommer foran, men alle bliver ved med at hive sig selv op på et højere niveau, som Vraa ikke kan være med på."

Cheftræneren var klar over, hvad der skulle forbedres til næste kamp: "Vi skal minimere vores personlige fejl, men det er få i dag, da alle ville det fra start efter vi havde snakket om det inden kampen."

Som altid i fodbold var der individuelle præstationer, der skilte sig ud. Villadsen roste særligt sin målmand: "Vores målmand Lasse Kjær holder os inde i kampen i første halvleg," forklarede han. Derudover havde midtbanespillerne Marcus og Steffen en stor indflydelse på kampens udfald: "Midtbanen med Marcus og Steffen trykker ekstra på inde centralt, så vi hiver 3 point hjem."

Også fra spillernes side blev dagens indsats fremhævet. Steffen Sloth var tilfreds med holdets sammenhold og arbejdsindsats og pointerede en særlig præstation:

"Jeg er tilfreds med alles indsats i dag. Vi knokler alle for de 3 point, og det er skønt at se. Jeg er stadig i chok over den måde, Kalle sparker den ind til 1-1."

Med denne sejr kan Tornby IF se frem til deres næste kamp med optimisme og tro på, at de kan bygge videre på denne vigtige holdindsats.

Næste kamp for Tornby IF er et opgør imod Hjørring AIK Frem. Det udspiller sig i Frem Parken (Hjørring) d. 15. juni klokken 14:00.

Kampens resultat: 1-2 til Tornby IF
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 24

Mål

10'1-0
53'1-1Kalle Haboe
85'1-2Jacob Mønster
Kilde: Jesper Villadsen