Tornby IF delte point med Harken UGF efter flot præstation

Foto: Efter kampen gav Tornby IF's cheftræner, Jesper Villadsen, sin reaktion på det uafgjorte resultat og holdets præstation..
Profilbillede
dato

Torsdag aften var Tornby IF på besøg hos Harken UGF i håb om at sikre sig point i deres kamp på EkspertFugen Arena, Harken.

Efter en intens kamp lykkedes det ingen af holdene at trække sig sejrrigt ud, og kampen endte derfor uafgjort med resultatet 1-1.

Efter kampen gav Tornby IF's cheftræner, Jesper Villadsen, sin reaktion på det uafgjorte resultat og holdets præstation.

“Fremragende kamp af drengene idag hvor mange ting funger, vi havde helt klart fortjent de 3 point.”

Villadsen pegede også på nogle områder, hvor holdet kunne have gjort det bedre, især med hensyn til slutproduktet og at få sparket bolden ind fremadrettet.

Selvom resultatet ikke var det ønskede, var der stadig positive takter at finde i holdets præstation, påpegede han. Han fremhævede holdets vilje og hjerte på banen og glædede sig over at se holdet vokse som en enhed.

Tornby IF får nu mulighed for at rette op på resultatet, når de spiller deres næste kamp mod Hirtshals B på Tornby Stadion torsdag den 16. maj med kampstart klokken 19:00. 

Kampens resultat: 1-1 
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 24

Kilde: Cheftræner Jesper Villadsen, Tornby IF - HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 24