Top Maleren puster nyt liv i boligen

Foto: Privat . René og co. klarer alt i malerarbejde
Profilbillede
dato

Vådrumsmaling, tapetsering og fuldspartling er blot nogle af de opgaver, René Lunderskov Andersen varetager til hverdag.  

Og det har den mere eller mindre gjort de sidste tredive år, hvor han har ført penslen og skrevet maler på sit CV.

“Jeg blev udlært maler i 1992, og derefter kunne en anden malermester låne mig et stykke tid,” fortæller René 

Der skulle dog gå 18 år før René Andersen gik helt selvstændig og blev mester. 

Med en nordjysk tunge og uden det store omsvøb fortæller han, hvordan det kom i stand i sin tid: 

“Jeg havde gået og snakket lidt om det i et godt stykke tid, og så det skete sådan lidt slag i slag.”

Med tiden fik René sine egne privatkunder, tømrermestre og andre kunder, som han begyndte at udføre malerarbejde for. Dét blev optrækket til hans selvstændige karriere og opstarten af Top Maleren den 1. november 2010. 

Moderigtig maling 

Måske dine rum virker små, fordi både vægge og lofter er malet i bestemte farver, der gør dem indeklemte at opholde sig i? Det kan også tænkes at dine rum er malet i blålige nuancer, som gør, at dine rum føles kliniske og kolde. 

Uanset hvad, har Top Maleren en løsning, der giver rummet præcis den stemning og funktion, som du gerne vil have, det emmer af.  

Alligevel er René enormt ydmyg omkring den arbejdsindsats og de ydelser, Top Maleren tilbyder sine kunder: 

“Det er ikke noget specielt i den forstand, at folk får det, de har bedt om. Hvis de har nogle forskellige krav til et eller andet, så kan vi se, om vi ikke godt kan få dem løst.” 

Malermesteren fortæller: 

“Tapetsering er for eksempel ikke rigtigt på mode længere og det er meget tydeligt, at nyere teknikker, som at bruge spartling på væggene med farve i, er blevet populært.”

Kreative malerteknikker har vundet indpas de senere år og det sætter krav til, at malermesterens formåen og kunnen: 

“Det er et rimelig nyt fænomen, men vi har allerede været ude og lave det et par forskellige steder, hvor vi har smurt det på for kunden og det endte med at blive et rigtig flot resultat,” fortæller René Andersen. 

På toppen af Nordjylland 

På hjemmesiden står der: 

“Top Maleren er dit professionelle malerfirma i Hjørring, Tårs, Østervrå og resten af Nordjylland” og spørger man malermesteren, hvordan en typisk hverdag ser ud, svarer han: 

“Ja, forhåbentligt er der jo nogen, der har behov for, at vi maler noget for dem - og det er der jo som regel, men opgaverne kan godt variere meget. Til gengæld er der en del kontorarbejde om aftenen og jobbet kræver en vis fysik.”

I øjeblikket har René to malersvende og én lærling, der går til hånde hos Top Maleren og sørger for at genopfriske kundernes huse. Gennem tiden har René haft en del lærlinge under sig og to af dem er fastansatte nu. 

Top Maleren sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde til den aftalte tid og pris - det gælder både for kunder i privaten og til de virksomheder, de kører ud til.

“Vi tilbyder alt i malearbejde, og derfor kan der både være tale om arbejde i en privat bolig, et sommerhus eller i erhverv. Vi er kompetente malere, der giver råd og vejledning til farve og materialer, så løsningen bliver præcis, som kunden vil have den” fortæller malermesteren. 

Réne og teamet er også vant til større udendørs malerprojekter, eftersom Top maleren har et fast samarbejde med Milton Huse, hvor de står for malerarbejdet forud for indflytning. 

Vælger du Top Maleren til at stå for dit malerarbejde, enten inden- eller udendørs, får du altid professionelt malerarbejde i høj kvalitet. Du kan læse meget mere om deres ydelser og kundereferencer på deres hjemmeside lige her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Top Maleren // René Lunderskov Andersen