To mål af Olar var ikke nok for Fortuna Hjørring

Profilbillede
dato

Lørdag skulle Fortuna Hjørring en tur til Farum, hvor FC Nordsjælland ventede på Right to Dream Park. Det blev dog aldrig den kamp, som pigerne ønskede sig.

Holdene gik til pause med en stilling på 0-0, men det skulle ændre sig i 2. halvleg, hvor både FC Nordsjællands Dajan Hashemi og Fortunas Florentina Olar scorede to mål. Netop indsatsen fra Florentina Olar var det bedste holdet kunne tage med hjem fra Sjælland.

Cheftræner, Brian Sørensen, og resten af holdet var meget skuffede og utilfredse. Dette var især på baggrund af et tvivlsomt straffespark, som førte til FC Nordsjællands udlignende mål. Derudover var Olivia Holdt umådeligt tæt på, at bringe sejren til Hjørring, da hun havde et enormt nærgående forsøg, i kampens overtid.

Det uafgjort resultat medfører at Fortuna, efter sæsonen første ti kampe, huserer på ligaens 2. plads. Her har de syv point op til HB Køge, som endnu ikke har tabt en kamp.

Kampens resultat: FC Nordsjælland K - Fortuna Hjørring K 2-2

Målscorere:
47' 1-0 Dajan Hashemi
49' 1-1 Florentina Olar, ass. Mathilde Carstens
65' 1-2 Florentina Olar
69' 2-2 Dajan Hashemi, straffespark

Kilde: Pressechef, Torben Vandsted