Tilbage i sit gamle kvarter med en helt ny SPAR

Foto: Privat. I oktober sidste år slog købmand, Bent Kristoffersen, dørene op for SPAR på Nørrebro 9 i Hjørring.
Profilbillede
dato

Den lokale købmand, Bent Kristoffersen, har åbnet SPAR-butikken, der ligger placeret på Nørrebro lige ved siden af Sct. Olai kirke.
Bent har et mangeårigt kendskab til kvarteret og købmandsbranchen - og hans drivkraft er ikke til at tage fejl af.

Som søn af en købmand ligger hele livsstilen, der har præget Bent siden barndommen, dybt i hans DNA. 
For selvom Bent er født og opvokset i Brøndby - og stadig har sæsonkort til det blå/gule stadion – er Hjørring, hvor han føler sig hjemme.

I sine unge teenageår flyttede købmandsfamilien tilbage til byen med postnummeret 9800, og Bent havde sine sidste skoleår på Holmegårdskolen, inden han for alvor gik i gang med købmandslivet:

“Jeg har haft butik i flere nordjyske byer, men Hjørring er og bliver byen, hvor jeg bedst kan se mig selv”, fortæller Bent og tilføjer, at muligheden for at genåbne en forretning, hvor Kiwi i sin tid havde adresse, ikke var helt uden udfordringer.

“Det tog godt og vel et par år fra tanke til handling, men i oktober ´21 kunne jeg langt om længe åbne dørene til et lokale, som havde stået tomt alt for længe”, siger købmanden med en nordjysk glød i stemmen.

Foto: Privat // Bent Kristoffersens søn, Kasper, er ansat i SPAR og har blandt andet hjulpet sin far med de tekniske detaljer bag det populære tiltag: 'ja-tak-tilbud'. Til stor glæde for rigtig mange kunder.

SPAR på Nørrebro 9 har en rigtig god beliggenhed, og for kunder, der kommer i bil, kan det ikke blive meget nemmere at parkere.

SPAR har sin egen p-plads lige ved butikken, og ser man godt efter, får man øje på Bents nye investering: en varevogn, som han kører bestilte varer ud til kunderne med.

“Vi vil meget gerne være behjælpelige med at bringe varer ud til dem, som af den ene eller anden grund, ikke selv kan komme ned i butikken - eller ikke lige har tid”, fortæller købmanden, og hentyder til både ældre pensionister og de travle børnefamilier, hvor indkøbsturen er et praktisk sted at spare.

“Alle vores kunder er garanteret friske og vel udvalgte varer - hver dag”, understreger Bent og knytter efterfølgende kommentar:

“Når vores kunder bestiller varer til udbringning, finder jeg selv de bestilte varer på hylderne - pakker dem – og sørger derefter også for at bringe dem ud”.

Hos SPAR på Nørrebro har Bent en personalestab på godt 20 mand, som er fordelt mellem fuldtidsansatte, ungarbejdere og flexjobbere.
Sønnen, Kasper, går i sin fars fodspor - og er ligeledes ansat i dagligvarebutikken.
En anden erfaren købmand blandt de ansatte er Torben Holst, der i mange år drev selvstændig købmandsforretning i Brønderslev, og som i SPAR på Nørrebro fungerer som chefens højre hånd.

Foto: Privat // Byens bedste og billigste bland-selv-slik finder du hos SPAR på Nørrebro 9. Sortimentet er med tiden blevet udvidet - og der er med garanti noget for enhver smag!

Ny købmand i gamle klæder 

Bent Kristoffersen er et kendt ansigt i Hjørring og omegn.
Med sine mange år som købmand i blandt andet Brønderslev, Saltum, Aalborg Ø og Hirtshals - sidstnævnte, hvor han i 14 år drev Rema 1000 på - er glæden ved at være vendt hjem til Hjørring, til barndomskvarteret, et ekstra plus.

“Selvom man ikke altid skulle tro det, så er der også andet end butiksarbejde i dagligdagen”, kommer det med et skævt smil fra Bent, som i sin fritid spiller fodbold i Hjørring FREM og badminton i Astrup.

“De sidste 20 år har jeg mødtes med kammeraterne i vores egen lille kortklub – hver torsdag i vinterhalvåret”, fortæller Bent og tilføjer, at han også har fået øjnene op for den latinamerikanske ketsjersport, padel.

“Padel er nyt for mig, men sjovt - og en god måde at være aktiv på”, kommer det fra den selvstændige købmand, som man skulle synes, havde rigeligt at se til.

“Det handler om at prioritere - ellers kan det hele hurtigt gå op i arbejde”, kommer det med en slet skjult hentydning. 

For der er meget arbejde, når man er selvstændig. 
Og som SPAR-købmand er Bent 100 % selvstændig.
Han styrer og bestemmer selv over butikken, hvilket også var hans klare udgangspunkt for at blive i branchen.

“Jeg er købmand helt ud til fingerspidserne - og selvom jeg ikke er den store tekniker i forhold til at reklamere på de sociale medier, så har jeg da fundet ud af at lave `ja-tak-tilbud´ på Facebook”, fortæller den 53-årige SPAR-købmand om det populære tiltag.

“Først og fremmest skal SPAR på Nørrebro være et godt sted at handle. Her skal være pænt og indbydende - og det kræver et ansvarsbevidst personale, som gør en aktiv indsats. Der skal være styr på butikken - alt fra renligheden, til de friske varer på hylderne og måden, vi ekspederer vores kunder på”, understreger Bent, som afslutningsvis oplyser, at kunderne ligeledes kan afhente og indlevere deres pakkepost i butikken. 

Mandag, onsdag og fredag er der udbringning af varer.
Bestil dine dagligvarer på mail - gerne dagen før eller senest kl.9 på dagen - så sørger Bent for at bringe dem ud.

Ved bestilling på telefon kan Bent kontaktes på: 81 19 34 54

Læs mere om og 'ja-tak-tilbud' og Spar Nørrebro Hjørring

Foto: Privat // Selvom udbringningen ikke længere foregår på en 'long John', så er udvalget af varer og servicen stadig meget høj. Og for god ordens skyld, så er det naturligvis ikke et gammelt foto af SPAR-købmanden, Bent Kristoffersen.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen