Thomas Risager har været selvstændig ejendomsmægler siden 2008

Profilbillede
dato

For de fleste mennesker er det en stor beslutning at købe eller sælge bolig.  Det er derfor også en tillidssag at betro nogen så vigtige valg og beslutninger. Hos ejendomsmægler Thomas Risager tilbyder man personlig, kompetent og professionelt mæglerarbejde gennem alle bolighandlens mange faser. 

- Det handler ikke for mig om at sælge mest eller hurtigst. Det handler om kvalitet - ikke kvantitet. Derfor lægger jeg stor vægt på at møde kunderne i øjenhøjde med en seriøs og faglig dygtighed, uanset opgaven, fortæller Thomas Risager, der siden 2008 har haft sit eget ejendomsmæglerfirma. 

Udover Thomas selv er der to ansatte og en efterlønner (tidligere ejendomsmægler) i firmaet på Nørregade 29. – Mine medarbejdere bliver klædt på til opgaven, så kunderne kan have fuld tillid til, at opgaven bliver løst tilfredsstillende


Thomas Risager er 47 år og opvokset i Hjørring med en far, der også er ejendomsmægler. Thomas var i sine unge dage i militæret og arbejdede senere i turistbranchen, men fandt ud af, at det var ejendomsmægler, han ville være.

Han startede i ejendomsmæglerbranchen i 1996, har været ansat forskellige steder i landet og har gennem årene tilegnet sig stor erfaring i faget. Thomas Risager kom tilbage til Hjørring i 2004 sammen med sin kone Charlotte. De havde gået på handelsskole sammen og havde igen mødtes, da Thomas arbejdede i København. 

I starten af 2008 blev Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S en realitet. Thomas kunne nu som selvstændig og uvildig varetage sine kunders interesse udelukkende ud fra, hvad der var til kundens bedste - og ikke bankens eller kreditforeningens. 


Som selvstændig ejendomsmægler, valuar og medlem af Dansk Ejendomsmægler Forening, er Thomas Risager et godt alternativ til boligkæderne i Hjørring. - Mange måler sig på volumen, men hos os er det selve opgaven med at løse vores sælgers og købers forskellige boligbehov, vi tænder på. Hvad enten det er villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidshuse, lystejendomme eller et smålandbrug. Selvom jeg er en fri og uafhængig ejendomsmægler, fravælger mine sælgere ikke noget ved at bruge mig. Vi kommer stadig bredt ud til køberne og er ligeså synlige i vores markedsføring, som i dag foregår 100% på de sociale medier og boligportaler på nettet. Vi har base i Hjørring, men har et stort geografisk opland, som dækker alt fra Limfjorden og nordpå til Skagen - til Hals i øst og Løkken mod vest, forklarer Thomas Risager, der selv bor i en landejendom lige udenfor Hjørring. 

- Jeg er jo sælgers mand, hvorfor man hos os kan forvente en personlig og dedikeret mægler, som arbejder i eget navn og sætter sit eget ry og renommé på spil. Derfor vil vi gerne vurderes på vores faglige dygtighed, så kunderne husker os, slutter Thomas Risager.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S