Tag på gådejagt i centrum af Hjørring: For voksne og store børn

Foto: Vendsyssel Historiske Museum. Find bomben i Hjørrings gader, før det er for sent! Historisk gådejagt for voksne og børn.
Profilbillede

I befinder jer i krigens sidste dage i 1945. En række bomber sættes til sprængning i det indre af Hjørring, og det er jeres opgave at finde gerningspersonen og stoppe vedkommende, før den næste bombe sprænger!

Vendsyssel Historiske Museum har i samarbejde med gådefirmaet HV?M udviklet en gådejagt, hvor man som deltager sammen med de to fiktive modstandsfolk ”Pedersen” og ”Grønlund” skal forhindre endnu en bombesprængning i Hjørring by.

Gådejagten starter på Vendsyssel Historiske Museum, hvor informationshæfte, kort over byen, kodeark og en side fra en illegal avis udleveres. Herefter går turen rundt i Hjørring midtby, hvor gåderne skal løses og besvares.

Undervejs får man som deltager flere og flere informationer, der gør, at man til sidst kan finde hen til bomben og udpege den skyldige person.


Foto: Vendsyssel Historiske Museum.

Kendskab til byen er ikke nødvendigt – men man skal have et frisk hoved, der kan løse de drilske gåder i Hjørring!

Da første del af gådejagten foregår på Vendsyssel Historiske Museum, anbefales det, at man starter senest én time før lukketid (museet er åbent tirsdag til søndag kl. 11-16).

Gådejagten koster 195 kr. inkl. entré til museet og henvender sig til voksne og familier med større børn. Men gådejagten kan også fint bruges til firmaudflugter og lignende.

Gådejagten kan købes i butikken på Vendsyssel Historiske Museum og skal påbegyndes i museets åbningstid.


Foto: Vendsyssel Historiske Museum.

Læs mere om Vendsyssel Historiske Museum her.

Spilletid: ca. 2 timer 
Anbefalet alder: +12 år 
Antal spillere: kan spilles alene, men det anbefales at man er mindst 2-3, og gerne flere. 
Pris: 195 kr. inkl. entré til museet.

Kilde: Vendsyssel Historiske Museum