Tag med til store tegneseriedag på Hjørring Bibliotek

Foto: Hjørring Bibliotekerne.
Profilbillede
dato

Fredag den 19. maj er tegneserien i fokus på Hjørring Bibliotek. Hele tre arrangementer giver mulighed for at udfolde sig kreativt, hvis man er vild med tegneserier.

Fra kl. 10.00-18.00 er der Tegneserie-maraton, hvor voksne (fra 15 år og opefter) kan tage imod en tegneserieudfordring. På otte timer skal man tegne otte sider, og striberne bliver efterfølgende udgivet i en fysisk tegneserie.

Du kan være med, uanset hvor du bor – det er nemlig både muligt at deltage online og at sidde på Hjørring Bibliotek og tegne. Samme dag har biblioteket besøg af den populære tegner Jan Kjær. Han holder to workshops: Først for de 6-9-årige ifølge med en voksen.

Her fortæller Jan Kjær om sine populære billedbøger med Nomerne, et helt univers skabt omkring et skovfolk bestående af frække og modige figurer. Om eftermiddagen holder Jan Kjær workshop for de 7-14-årige (uden forældre), som kan lære at tegne både seje og søde monstre.

Det koster 25 kr. pr. billet at deltage i workshops med Jan Kjær (bestilles på hjbib.dk), mens deltagelse i Tegneserie-maraton er gratis, men kræver tilmelding senest 17. maj til lars.simonsen@hjoerring.dk     


Foto: Hjørring Bibliotekerne 

Kilde: Hjørring Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.