Storsejr til HFK over tamme Sønderborg

Profilbillede
dato

Lørdag eftermiddag var der sand Futsal-fest i Park Vendia. Omkring 400 tilskuere var inviteret med som gæster, og disse sørgede for en fantastisk kulisse under hele lørdagens opgør.  På forhånd var der lagt op til et meget ligeopgør, men med Sønderborg Futsal med et historisk lille indbyrdes overtag.

Men sådan skulle det langt fra gå. Hjørring Futsal Klub fik i den grad sendt et signal til omverden om, at de mener det seriøst i år. Sønderborg, der indenfor de seneste sæsoner har været i både finalen og semifinalen, blev sendt hjem med et 9-0 nederlag. Selvom det var en velfortjent sejr til HFK, lagde Sønderborg sig ikke ned og blev ved med at spille. Bolden ville bare ikke ind bag en storspillende William Rams. Han har nu sammen med resten af HFK-defensiven blot lukket ét mål ind på tre kampe.

I første halvleg udnyttede sidste sæsons topscorer, Arfan Habibi, en fejl i Sønderborg-defensiven og fik dermed taget hul på denne sæsons målscoring. I anden halvdel af 1. halvleg kunne HFK bringe sig foran både 2 og 3-0 efter to indsparkskombinationer, hvor henholdvis udeholdets Emil Skursh, og Casper Knudsen fik sidste fod på.

HFK fik en perfekt start på anden halvleg, da udeholdets Oscar Brodersen var uheldig at heade en bold i eget mål. Herefter kom Sønderborg frem til mere og mere, men både en heroisk HFK-defensiv og William Rams i buret stod i vejen for flere nærgående afslutninger.

I stedet kunne Mads Philip Thomsen med et flot solomål bringe HFK foran 5-0, inden han minuttet efter fandt blot 17-årige Mads Kjeldgaard, der kunne notere sig for sæsonens tredje fuldtræffer.

Det blev også til 7-0, da Ermin Kasumovic scorede imod sin gamle klub. Kort tid efter var han ved at gøre det til 8-0, men storbror, Elmedin Kasumovic kom i vejen. Uheldigt for ham gik den i mål. Til sidst kunne Ruben Winther gøre det til slutresultatet 9-0 med et skud der gik igennem benene på både en Sønderborg-forsvar og Dennis Skipper i målet.

Med sejren ligger HFK med 9 point ud af 9 mulige - som det eneste hold på tværs af øst og vest. Samtidig har de en målscore på imponerende 16-1, så det er vel ikke muligt at kunne drømme om en bedre sæsonstart!

Næste opgave for HFK er 4. december kl. 16:00, hvor Broager UI venter i Park Vendia

Kilde: Maj-Britt Veksø Uggerholt // HJØRRING FUTSAL KLUB