Stof & Garn er din lokale butik for alle dine kreative projekter

Ved Stof & Garn kan du regne med at få den bedste vejledning til dit nye projekt, uanset om det drejer sig om et syprojekt eller noget inden for garn (Foto: Stof & Garn)
Profilbillede
dato

I Hjørrings gamle, hyggelige bydel finder man Stof & Garn på Nørregade 14, hvor Helle Damsgaard er indehaver af butikken. VORES Hjørring har taget en snak med Helle om hendes forholdsvis nye specialforretning.

Tilbage i 2020 så Stof & Garn dagens lys, da Helle Damsgaard tog et modigt skridt, da hun startede butikken selvom det var midt i en svær periode med coronapandemien. Men hun var sikker på, hvad kunderne efterspurgte.

“Jeg havde længe haft lyst til at få min egen butik, og da butikken jeg havde været ansat i i 18 år skulle lukke, så startede jeg min egen butik den 16-11-2022, lige midt i coronatiden. Det var ikke så sjov en start, men nu går det fint. Jeg var sikker på at der var et kundegrundlag, da jeg jo havde arbejdet i stofbutik i Hjørring i så mange år, og vidste hvad folk har brug for.”

Helle er uddannet håndarbejdslærer fra Seminariet for håndværk, håndarbejde og design, der i sin tid lå i Nørresundby. 

“Derfor har jeg en bred viden indenfor håndarbejde, og har været i branchen i over 20 år,” lyder det fra Stof & Garn-indehaveren.


Uanset om du er nybegynder eller erfaren indenfor håndarbejde, kan du finde et godt udvalg i stof, garn eller broderi, i en prima kvalitet (Foto: Stof & Garn)

Ved Helle kan du regne med at få den bedste vejledning til dit nye projekt, uanset om det drejer sig om et syprojekt eller noget inden for garn - men hun ordner også stort og småt, og så underviser tilmed i syning.

“Butikken hedder jo Stof & Garn, så det er selvfølgelig det jeg har mest af, men jeg har også stort udvalg i sy- og strikketilbehør, broderi, knapper, bånd osv. Desuden underviser jeg også i syning, og lægger bukser op eller skifter en lynlås for kunderne.”

Stof & Garn består stadigvæk kun af Helle selv, men det ændrer sig muligvis snart.

“Jeg er stadig kun mig selv, men med tiden skal jeg nok have en ansat. Jeg udvider hele tiden varesortimentet, alt efter hvad der er efterspørgsel på,” lyder det fra Helle Damsgaard, der dog ikke vil gå på kompromis med servicen i butikken:

“Det er vigtigt for mig at yde en god service overfor kunderne, og give rådgivning i forhold til materialer, syning osv.”

Du kan læse mere om Stof & Garn på deres Facebookside og hjemmeside, eller du kan slå et besøg ind forbi i hendes hyggelige butik på Nørregade 14A i Hjørring.


Butikken indenfor (Foto: Stof & Garn)

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Stof & Garn