Stilling som uddannelseskoordinerende overlæge (UKO) på Regionshospital Nordjylland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for Lægelig Videreuddannelse? Så søg stillingen som uddannelseskoordinerende overlæge (UKO) på Regionshospital Nordjylland

Stillingen som uddannelseskoordinerende overlæge er ledig til besættelse snarest muligt. Der er tale om en kombinationsstilling med 60% ansættelse som UKO og 40% ansættelse i et speciale/område/funktion, som passer til dig.
Regionshospital Nordjylland (RHN) har en ambition om at være en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted. For at fastholde og videreudvikle en høj kvalitet på uddannelsesområdet, søger vi en udviklingsorienteret, engageret, ambitiøs og inspirerende uddannelseskoordinerende overlæge til at varetage den overordnede strategi, koordination og planlægning af Den Lægelige Videreuddannelse på tværs af alle sygehusets afdelinger.
Vi ønsker på RHN at have et tæt samarbejde mellem forskning og uddannelse, hvorfor UKO vil have kontorplads i et miljø, hvor vi har samlet forskning samt den præ- og postgraduate lægelige uddannelse og hvor der er mulighed for sparring. RHN har herudover et godt samarbejde med UKO’erne på Aalborg Universitetshospital.

Dine primære opgaver vil bl.a. være følgende

 • Ansvarlig for at sygehuset altid er ajour med lovmæssige og administrative ændringer samt sørge for implementering af disse og videreformidling til såvel hospitalsledelse, afdelingsledelser, uddannelsesansvarlige overlæger og uddannelsesansvarlige yngre læger.
 • Drive det lokale lægelige postgraduate uddannelsesråd (DPU)
 • Udarbejde og vedligeholde en overordnet strategi for Lægelig Videreuddannelse.
 • Være sygehusets repræsentant udadtil i diverse nationale, regionale og lokale fora, råd og udvalg.
 • Bistå afdelingerne forud for inspektørbesøg.
 • Synliggøre Den Lægelige Videreuddannelse internt og eksternt.
 • Stå til rådighed for hospitalsledelse og stab i forbindelse med lægefaglige spørgsmål af uddannelsesmæssig karakter.
Kvalifikationer
 • Evne til at varetage den overordnede strategi, koordination og planlægning af den Lægelige Videreuddannelse på tværs af alle sygehusets afdelinger i samarbejde med UAO’ere og UKYL’er.
 • Speciallægeautorisation i relevant speciale og overlægekvalificeret.
 • Gennemført kursus for UAO eller inspektorkursus er en fordel.
 • Relevant uddannelse inden for undervisning og pædagogik og erfaring med videreformidling til fagprofessionelle er en fordel
 • Erfaring med strategisk planlægning samt ledelse af fagprofessionelle
 • Dokumenteret erfaring med præ- og/eller postgraduat lægeuddannelse
 • Erfaring med administrativt og organisatorisk arbejde

Praktiske oplysninger
Stillingen aflønnes med udgangspunkt i Aftalen vedrørende lægelige chefer. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til overenskomst for overlæger indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.
Har ovenstående givet dig lyst til at høre nærmere om stillingen, så kontakt lægefaglig direktør Charlotte Birkmose Rotbøl på mail (c.rotboel@rn.dk)

Ansøgningsfrist 20. marts 2024
Samtaler efter aftale

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Bispensgade 37, 9800 Hjørring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003491

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet