Stafet for livet i Hjørring håber på opbakning

Foto: Stafet for livet i Hjørring.
Profilbillede
Linnea Werge

Stafet for livet i Hjørring søger endnu flere Holdkaptajner og deltagere til deres 7. Stafet for livet i Hjørring.

Der er allerede 9 hold, der er klar til at blive fyldt op. Mange Fightere har også meldt deres ankomst. Uden fuld opbakning fra borgerne og vores utallige sponsorer kan vi ikke lave de flotte overskud, der bl.a. går til patientstøtte, pårørende og forskning. Arbejdspladser, foreninger, naboer, familier, mødregrupper, skoleklasser osv. Alle kan være med.

Og der er allerede gang i salget af de smukke lysposer på hjemmesiden. Lad os sammen skabe den flotteste lysceremoni igen i år. Måske i midtbyen, hvis corona tillader det.

Virtuel Stafet For Livet foregår d. 28 -29 august. Pga. Corona er det desværre heller ikke muligt i år, at være på Golfbanen, der er vores foretrukne sted. Sponsor Bones gør det muligt, at vi har base ude foran dem. Fighterne forkæles med både morgenmad og en lækker frokost derinde, og styregruppen holder til i et telt udenfor.

Vi der vil, mødes i Østergade ved Bones kl 10 om lørdagen, og slutter også der kl 10 om søndagen. I må deltage lige hvor I lyster, og sende billeder og videos derfra. Fighterne går i midtbyen efter figthertalen, der er mere info om dette senere. I andre kan via forskellige ruter gå en time eller to, eller selv eksperimentere med hvor længe og hvor langt I vil gå.

Med den virtuelle stafet, kan vi stadig holde gang i stafetten nu på 7. år i Hjørring. Alle kan oprette deres eget hold eller tilmelde sig et eksisterende hold – præcis som de plejer. Holdet bestemmer selv, hvordan de vil ”arrangere” stafetten og skabe holdånd.

Styregruppen ved, at nogle ”gamle” hold er lidt på standby i år, bl.a. pga. konfirmationer, der er flyttet til 29. august. Derfor opretter styregruppen et ”Støttehold 2021”, som alle er meget velkomne til at tilmelde sig. 

Tilmeldingsgebyret – og eventuelle donationer fra deltagere – samt eventuelle sponsorater bliver det overskud, Stafet For Livet 2021 kommer ud med. Der er absolut intet krav om, at man skal gå, for at melde sig til stafetten – man kan blot nøjes med at indbetale tilmeldingsgebyret på 100 kr. (for børn 50 kr.)

De enkelte hold, den enkelte deltager kan stadig holde styr på antal runder – igen på en lidt anden måde. Holdene kan lave ruter rundt i byen, på stranden, i skoven og måle længden af ruten.

Derefter kan deltagerne bruge stafettens app til indtastning af antal runder. Det er jo helt lige til, at omsætte turen til runder. F.eks. 5000 meter / 500 meter = 10 runder.

Kilde: Stafet for livet i Hjørring